Počitniški apartma - Prodamo - Hoče - Slivnica, Podravje


*** PRODAMO OPREMLJEN APARTMA NA HOŠKEM POHORJU***

Hoče - Slivnica, Podravje
ID: 490321003-53
Skupno št. sob:
1
Skupaj m²
38
Leto gradnje
2011
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V apartmajskem naselju Bolfenk v prijetnem zavetju gozdov Mariborskega Pohorja je na voljo apartma v APARTMAJSKI HIŠI B10. V neposredni bližini se nahajata sodobna hotela Bolfenk in Videc, kakšnih 200 metrov stran je tudi hotel Bellevue s štirimi zvezdicami, od koder se lahko z novo gondolsko žičnico popeljete v Maribor ali se podate na vse smučarske proge. Dostop do naselja je možen tudi z avtomobilom iz odcepa avtoceste v Hočah pri Mariboru, kjer je stičišče avtocest iz smeri Graz, Ljubljana, Zagreb in Lendava.

Apartmajska hiša B10 meri v tlorisu 24 x 12 m z izzidkom v sredini, vkopana za dve etaži, tako da je etažnost K2+K1+P+M1+M2. Vertikalno bodo vse etaže povezane s stopniščem in dvigalom. Apartma je vlik cca. 38 m2

Vsi komunalni priključki so vezani na javno komunalno omrežje, elektro in vodovodni priključki ter ogrevanje pa so za vsak apartma izvedeni ločeno.
Talne obloga in notranja oprema v apartmaju je izdelana iz visoko kakovostnega lesa (ameriški hrast), keramike (pralna, nedrseča, odporna na mraz) in blaga (pralno, obstojnih barv in struktur). Kuhinja je z gospodinjsko opremo in pripomočki. V neposredni bližini je apartmaju gostom na razpolago: notranji bazen, savne, fitnes center, wellnes center, športna igrišča, turna kolesa, jahalni konji, smučišča in tekaške proge ter vsa ostala bogata turistična infrastruktura (Pohorje in Mini JET, Slack line park, vadbišče za golf, Bike park Pohorje, Monster Roller).V naselju je tudi manjša trgovina z živili, gostje pa lahko koristijo tudi vso gostinsko ponudbo v vseh treh bližnjih hotelskih restavracijah.
Priporočamo ogled!
Možna tudi zamenjava za stanovanje v Mariboru oziroma v Ljubljani z doplačilom.
Energetska izkaznica je v izdelavi.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Bližina gozda
Dobra logistična povezava
Na obrobju gozda
Pogled na kanal
Kuhinja
Parket
Moderni
Nova zgradba

Energetska učinkovitost

Energijska učinkovitost: 93,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Vasja Crnjakovič - RE/MAX Avenija Maribor
Vasja Crnjakovič

Vasja Crnjakovič

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Vasja Crnjakovič

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov