Pisarna - Prodamo - LJ - Center, Ljubljana (mesto)


SVETLE PISARNE Z RAZGLEDOM

LJ - Center, Ljubljana (mesto)
ID: 490351002-252
Skupaj m²
163
Leto gradnje
1980
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
PISARNE V SREDIŠČU MESTA Z RAZGLEDOM!
V poslovni stavbi v središču mesta prodamo pisarne velikosti 163m2.. Opremljene so s pohištvom po meri in z visoko kakovostno tehnologijo prezračevanja. Delovni prostori obsegajo večji skupni prostor in dva manjša delovna prostora. Servisni del vsebuje čajno kuhinjo, sanitarije in dodatni servisni prostor. Pisarne so izredno svetle, prijetne in delovno stimulativne. Prostore je možno spremeniti v več manjših enot.
Objekt se nahaja poleg hotela Inter Continental. V bližini so mnoge pomembne inštitucije, avtobusni in železniški promet ter postaja Mestnega potniškega prometa.
Zelene površine kot je park Tivoli od tu niso mnogo oddaljene.
Parkirna mesta so v neposredni bližini.
Vljudno vabljeni na ogled!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Opremljeno
Varnostni sistem
Pogled z razgledom

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Alenka Planišček, univ. dipl. inž. arh - RE/MAX Commercial
Alenka Planišček, univ. dipl. inž. arh
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Alenka Planišček, univ. dipl. inž. arh

RE/MAX Commercial

Dimičeva ulica 13
RMC, poslovne nepremičnine d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj