Pisarna - Oddamo - Velenje, Savinjska


POSLOVNI PROSTORI ZA NAJEM V VELENJU

 
[Mesečno]
Velenje, Savinjska
V NAJEMU
ID: 490281003-449
Skupaj m²
22
Skupna velikost (m²)
22
Leto gradnje
1970
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na frekventni lokaciji v centru Velenja oddamo poslovne prostore primerne za administrativno in drugo storitveno dejavnost. Prostori se nahajajo v 2. nadstropju in so bili letos popolnoma obnovljeni. Imajo vso potrebno instalacijsko opremo za poslovno dejavnost. Na voljo so pisarne velikosti od 22 do 25m2. Cena najema 6,50 eur/m2/mesec+DDV.
Prostih je tudi še nekaj pisarniških prostorov v 1. in 3. nadstropju – ti so bili obnovljeni l. 2013, cena najema pa je 5,50 eur/m2+DDV.
Stroški znašajo 3 eur/m2. Varščina znaša 2 najemnini, agencijska provizija za najemnika je v višini ene najemnine. Pokličite za podrobnosti in ogled.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Center mesta
Ferkventna lokacija
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janko Movh - RE/MAX Premium, Celje
Janko Movh

Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj