Pisarna - Oddamo - LJ - Bežigrad, Ljubljana (mesto)


Luksuzne pisarne na izjemni lokaciji

 
[Cena na m2/mesec]
LJ - Bežigrad, Ljubljana (mesto)
ID: 490351004-15
Skupaj m²
1.469
Skupna velikost (m²)
1.513
Leto gradnje
1975

Nadstropje
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posebno arhitekturno vrednost imata tako zunanjost stavbe kot notranje oblikovanje pisarniških prostorov. Prostori se nahajajo v neposredni bližini Gospodarskega razstavišča in Evropskega centra, kjer imajo sedež vse pomembnejše institucije EU v Sloveniji. Pisarne, ki so v drugem nadstropju, imajo svoj vhod in recepcijo iz pritličja in so vidne z Dunajske ceste. Del prostorov se lahko nameni tudi za poslovanje s strankami. Parkiranje je možno na obsežnih javnih parkiriščih v okolici stavbe. Možno je najeti tudi manjšo površino, vendar ne manj od 120 m2.
Pogoj najemodajalca je, da najemnik plača del stroškov za nepremičninsko posredovanje in sicer 1-mesečno najemnino + DDV.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Stane Petavs - RE/MAX Commercial
Stane Petavs
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Stane Petavs

RE/MAX Commercial

Dimičeva ulica 13
RMC, poslovne nepremičnine d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj