Pisarna - Oddamo - LJ - Bežigrad, Ljubljana (mesto)


KRIŽIŠČE DUNAJSKE IN OBVOZNICE

 
[Mesečno]
LJ - Bežigrad, Ljubljana (mesto)
ID: 490351002-254
Skupaj m²
66
Leto gradnje
1993
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na atraktivni lokaciji ob Dunajski cesti v objektu WTC oddamo poslovni apartma velikosti 66m2. Je zelo svetel. Obsega dve pisarni,sejno sobo, predprostor in kopalnico. Je delno opremljen, klimatiziran, z vso infrasrukturo ( optika in telefonija ).
Obratovalni stroški znašajo 3 €/m2 + DDV.
Objekt je lociran ob križišču Dunajske in obvoznice, ob hotelu, trgovskem centru,restavracijah. V stavbi je možnost najema predavalnic.
V kleti pod stavbo je možnost najema parkirnih mest. Prav tako jih je možno najeti v sosednjih stavbah ( Stožice, Rotonda Dunajski kristali ). Parkiranje za obiskovalce je na ploščadi ob WTC.
LPP postaja je pred stavbo

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Avt. vhodna vrata
Opremljeno
Varnostni sistem

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Alenka Planišček, univ. dipl. inž. arh - RE/MAX Commercial
Alenka Planišček, univ. dipl. inž. arh

Alenka Planišček, univ. dipl. inž. arh

RE/MAX Commercial


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Alenka Planišček, univ. dipl. inž. arh

RE/MAX Commercial

Dimičeva ulica 13
RMC, poslovne nepremičnine d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj