Office of RE/MAX Premium, Celje - Celje

RE/MAX Premium, Celje

Celje


+ 386 (0)3 620 0 590 أظهار...

ارسل لنا 

الإسم:
*
الإسم الأول
هاتف
عنوان البريد الإلكتروني
تعليقات
 

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, سلوفينيا
3000

تابع RE/MAX Premium, Celje:

RE/MAX Premium, Celje

Pokličite na brezplačno št.: ((080 73 15))

RE/MAX je edina mednarodna nepremičninsko svetovalna družba prisotna v 115 državah, z več kot 7.000 poslovalnicami in z več kot 127.000 zaposlenimi.

RE/MAX Premium v Celju

V novi RE/MAX Premium, poslovalnici v Celju (v prostorih bivše CBH na Vrunčevi ulici 1) je na enem mestu na voljo pestra ponudba nepremičnin iz vse Slovenije in tujine. Ker si želimo izboljšati naše prodajne storitve, vam pa pomagati do nepremičnine, bomo na enem mestu tudi vzpostavili edinstveni RE/MAX Finančni servis, kjer bomo nudili različne možnosti za hipotekarne, stanovanjske in druge kredite.
Vljudno vabljeni!

Če želite postati del našega RE/MAX tima, nam pišite
Spodbujamo učinkovitost in produktivnost in smo v nenehnem iskanju inovativnih rešitev za naše stranke. Naše strokovno znanje, naše izkušnje, ki se prenašajo skozi našo nepremičninsko mrežo, s skoraj 128.000 zaposlenimi v 115 državah po vsem svetu, nam omogočajo, da zagotavljamo najboljše storitve medtem, ko še vedno ostajamo drugačni.

Lokalni svetovalec v prvi globalni mreži: bližina naših svetovalcev, ki so praktično na dosegu roke na vašem področju dobro poznajo lokalno okolje in njene prebivalce. Od naših lokalnih svetovalcev lahko pričakujete vse od lokalnih informacij (prodajna cena nepremičnine, strokovne ocene) do mednarodnega znanja in metod.

Odličnost: svetovalci in zaposleni v RE/MAX-u so motivirani in ambiciozni ter stremijo k odličnosti. Najboljše NAGRAJUJEMO na svetovni in lokalni ravni z našimi RE/MAX nagradami


Naša etika: želimo biti vzgled v panogi, zato je vsak član v RE/MAX mreži na svetu zavezan, da bo spoštoval Kodeks etike, ki ga je sprejel RE/MAX.

V naši agenciji ste dobrodošli:

- od ponedeljka do petka od 9:00-17:00 ure

- Non stop na brezplačni telefonski številki 080 73 15

-------------------------------------------------
Stopite v stik z nami:
RE/MAX Premium
Nepremičninska družba d.o.o.
PE Vrunčeva ulica 1
SI-3000 Celje
Slovenija


    Proaktivna storitev za naše stranke
    Bližina
    Odličnost
    Etika

مساعد للمكتب
RE/MAX Celje - Marketing Manager

لغة تحدث

كرواتي
إنجليزي
ألماني
إيطالي
صربي
سلوفيني
يوغوسلافيشهادات