RE/MAX praznuje 40 let svoje zgodovine v svetu nepremičnin

Globalni vodja v svetu nepremičnin praznuje obletnico še uspešnejši tudi v Sloveniji


RE/MAX
praznuje 40 let svoje zgodovine v svetu nepremičnin z zavidljivo rastjo in uspehom v času, ko se komaj začenja okrevanje svetovnega nepremičninskega trga.

V času, ko se nepremičninski trg trudi premagovati izzive, RE/MAX nadaljuje svojo pot kot vodilni po tržnem deležu, produktivnosti in mednarodnem razvoju. Po ustanovitvi podjetja zakoncev Liniger, januarja leta 1973, je podjetje v štirih desetletjih pridobilo nešteto dosežkov.

»To podjetje je zgrajeno na moči individualnih podjetnikov in inovativnosti, Gail in jaz sva že na začetku spoznala, da bova uspešna le, če bodo uspešni naši posredniki,« navaja Dave Liniger, soustanovitelj in predsednik RE/MAX International.

»Veliko se je spremenilo v štiridesetih letih, spremenila pa se ni naša zaveza za profesionalno storitev našim strankam in zavezanost, da podpiramo naše agencije in posrednike. RE/MAX se je »rodil« v majhni pisarnici v Denverju, temelječ na inovativni filozofiji, naravnani na posrednike, ki je privlačila najboljše iz trga nepremičnin. Čez 10 let je RE/MAX prodal največ nepremičnin med konkurenco, si pridobil večinski tržni delež in tako je ostalo do danes. RE/MAX je prava zgodba o uspehu. Vsi ustanovitelji prihajamo iz skromnega okolja in smo se zelo trudili, da so sanje postale resničnost,« dodaja Gail Liniger, ustanovitelj in predsednik RE/MAX International .

V letu 2012 je RE/MAX nadaljeval svojo rast, in sedaj je prisoten v več kot 85 državah, vključno s Kitajsko.

Za državo kot je Slovenija je takšno mednarodno zaledje velikega pomena, saj ne prinaša samo mednarodnega sodelovanja, temveč tudi mednarodno znanje, temelječe na dolgoletnih izkušnjah. Igor Horvat, direktor RE/MAX Slovenije, zatrjuje, da se je trg, kot se kaže danes, v preteklosti že zgodil in RE/MAX ga je s svojim naprednim delovanjem, timskim vzdušjem, naravnanim na stranke in posrednike, zmeraj uspešno prebrodil.

Smo v času velikih sprememb in tudi trg nepremičnin je pripravljen na te spremembe. Bolj kot kadarkoli postavljamo v ospredje stranke in neprestano nadgrajujemo našo storitev, tako da nas stranke z veseljem priporočajo naprej.

V letu 2012 je RE/MAX že desetič v zadnjih 14 letih po navedbah Entrepreneur magazine postal najboljše nepremičninsko podjetje na lestvici Najboljših 500 franšiz. RE/MAX si je prav tako prislužil številko 1 nepremičninskih podjetij v Top 200 v Franchise Times.Share |