RE/MAX

Tudi letos je potekalo Letno srečanje ekipe RE/MAX Slovenija. V goste smo tokrat povabili tudi naše prijatelje iz RE/MAX Hrvaške. Tekom srečanja smo nadgradili svoja znanja in pridobili koristne informacije s strani priznanega mednarodnega trenerja nepremičninskih posrednikov Paula Vincentija iz RE/MAX Malte. Pokale in priznanja so prejeli neprejeli nepremičninski posredniki, ki jim je preteklo leto bilo najbolj naklonjeno ter najboljše RE/MAX agencije. Za konec smo pihnili svečko, sa letos teče že 10. leto, odkar RE/MAX uspešno posluje tudi na slovenskem nepremičninskem trgu. V albumu najdete nekaj foto utrinkov srečanja.

RE/MAX letno srečanje članic in članov skupaj z gosti iz RE/MAX Hrvaške

19.04.2018

RE/MAX Slovenija podpira naše košarkaše, zato vas vse skupaj vabimo, da v petek, 23. februarja, ob 20. uri združimo moči in navijamo za naše košarkarske junake, da premagajo ekipo Črne Gore, ter se uvrstijo v drugi del kvalifikacij za svetovno prvenstvo v košarki na Kitajskem 2019. Ne zamudite prenosa tekme na KANALU A.

RE/MAX Succeed zaključen

17.02.2018

 


RE/MAX je ponovno na prvem mestu najboljši nepremičninskih franšiz v svetu. Kar pomeni, da je revija Entrepreneur izdala seznam in lestvico najboljših franšiz v različnih panogah. V panogi nepremičninskih franšiz je RE/MAX ponovno na prvem mestu.

Na lestvici vseh svetovnih franšiz pa se je RE/MAX iz lanskega 10. mesta povzpel na 5. mesto najboljših franšiz na splošno.

Nihče na svetu ne proda več nepremičnin kakor RE/MAX.

RE/MAX ponovno na prvem mestu nepremičninskih franšiz v svetu

13.01.2018

Začnite svojo kariero pri RE/MAX-u

Nepremičninsko svetovanje

V RE/MAX-u vam ponujamo kvalitetne storitve svetovanja na področju prodaje, nakupa, oddaje ali najema nepremičnin..

- Nasveti pri prodaji
- Nasveti pri nakupu


Z vami več kot 43 let.