Novice, dogodki in sponzorstva v letu 2014Slovensko – Hrvaški TEAM BUILDING, POHORJE, JUNIJ 2014

V RE/MAX-u se zavedamo moči in sinergijskih učinkov našega skupnega sodelovanja, zaradi česar je RE/MAX danes tako uspešno svetovno multinacionalno podjetje. Veseli smo, da se tudi Slovenski in Hrvaški tim lahko pohvalita z uspešnim poslovanjem, še bolj pa se veselimo prihodnjih uspehov, ki jih bomo precej lažje lahko dosegli skupaj.

Poleg dela in truda, ki ga vložimo v naše vsakodnevno delo si je potrebno vzeti tudi čas za druženje in zabavo, zato smo izkoristili čudovit junijski dan za dvig adrenalina, zabavo, druženje in povezovanje. Seveda pa smo našli tudi čas, kjer smo ujeli ogromno nasvetov kako naprej, da bo naše delo produktivno, stranke pa zadovoljne.

V velikem številu smo se dobili v zgodnjih dopoldanskih urah v hotelu Arena pod Pohorjem... Preberi več...

 


Letni sestanek RE/MAX članov in podelitev nagrad najboljšim RE/MAX agencijam in posrednikom

V mesecu maju je v Ljubljani potekalo redno letno srečanje RE/MAX članov, kjer smo se seznanili z novosti, ki jih prinaša RE/MAX, tako na mednarodnem kot lokalnem področju, spoznali smo novosti tehnologije, se učili kako uporabljati Facebook v poslovne namene, se seznanili z novo zakonodajo, ki opredeljuje energetske izkaznice, na motivacijski delavnici spoznavali zakon privlačnosti ter se družili in zabavali….

Seveda pa nismo pozabili na naše naj RE/MAX-ovce, ki so v letu 2013, ne samo prekosili same sebe, temveč tudi druge člane mreže. Preberi več...


Vseevropsko srečanje regionalnih direktorjev v Švici

V februarju 2014 se je vodstvo RE/MAX Slovenije v Švici udeležilo prvega letnega sestanka vseh regionalnih direktorjev držav v RE/MAX Evropi. Vsebina sestanka je bila izmenjava dobre prakse, vezane na specifičnost posameznih držav in izzivov, ki jih danes srečujejo pri nepremičninskem posredovanju in razvoju v regiji. Poseben poudarek je RE/MAX v lanskem letu naredil na spletnih orodjih, ki jih uporabljajo stranke, saj statistike kažejo, da večina strank stopi v stik z nepremičninsko agencijo preko spleta. Velik napredek se je naredil na tehnologiji, ki jo nepremičninski posredniki uporabljajo pri vsakodnevnem delu kot pomoč za delo s strankami in kot orodje za njihovo lažje delo na vseh področjih nepremičninskega posredovanja, tudi pri izmenjavi potencialnih kupcev in investitorjev.

Osrednji del tematike se je osredotočil na delo s strankami na počasnejših trgih. Ugotovljeno je bilo, da je v povprečju trend upadanja trga nepremičnin minil in da so se krivulje nepremičninskega trga v Evropi začele dvigovati. RE/MAX agencije so v primerjavi z drugimi nepremičninskimi agencijami obdržale svojo stabilnost in s pomočjo proaktivnega dela utrjujejo svoj položaj in tržni delež na evropskem trgu.