Kmetije - Posestva - Prodamo - Laško, Savinjska


Zemljišča 10 km iz Laškega

37A Velike Grahovše - Laško, Savinjska
ID: 490281015-329
Skupno št. sob:
2
Skupaj m²
73,20
Velikost zemljišča (m²)
41.329
Leto gradnje
1953
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri prodaji starejše hiše, ki ima hišno številko vendar je potrebna celotne prenove. Parcele so skupne velikosti 41329 m2, od tega cca 1,5 ha gozda (možnost sečnje) - ostalo kmetijska zemljišča. Lokacija nepremičnine 10 km iz Laškega, na opuščenem električnem drogu pa je možno izvajati (rope jumping) video posnetek na linku: https://www.youtube.com/watch?v=xJ0CNJrctwE
Lega je razgibana in sončna; celotna posest se nahaja sredi neokrnjene narave, stran od mestnega hrupa. Zeleni pogled vas napolni z energijo in predlaga kar nekaj idej za koriščenje dotične zemlje; od vzreje drobnice, sadovnjakov, morda usmeritve v jelenov ranč v sožitju z nekaterimi drugimi ("eksotničnimi") živalskimi in tudi rastlinskimi vrstami. Če že nekaj časa tuhtate o pričetku biokmetovanja ali pa si želite preprosto svoje samooskrbe; je tale košček narave, pravi za vas! Pričakujemo vaše nakupne ponudbe.
Pri RE/MAX-u se zavedamo,da je nakup nepremičnine ena izmed najbolj pomembnih finančnih odločitev v življenju posameznika.

Pred nakupom vam na željo posredujemo tudi kontakt mobilnega finančnega svetovalca iz banke, ki vas prednostno obravnava ter vam naredi informativni izračun glede možnosti posojila z dodatnimi ugodnostmi za naše stranke.

Pri nakupu vam podarimo 15 % popusta za opremo Natuzzi iz trgovine Maros z brezplačnom svetovanjem arhitekta.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Gregor Oman - RE/MAX Premium, Celje
Gregor Oman

Gregor Oman

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Gregor Oman

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj