Kmetije - Posestva - Prodamo - Brežice, Posavje


KMETIJA V PODGORJU PRI PIŠECAH

Brežice, Posavje
ID: 490341002-516
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
2
Skupaj m²
70
Velikost zemljišča (m2)
23.119
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na robu Kozjanskega parka, Podgorje pri Pišecah, sončna, mirna lokacija, kjer se pot konča prodamo 23.119 m2 veliko kmetijo s stanovanjskim in gospodarskimi objekti ter s kmetijskimi zemljišči. Kmetija se nahaja na lepi, mirni in sončni legi v majhni vasici Podgorje pri Pišecah. Do nje vodi asfaltirana cesta. ZK stanje je urejeno, prodamo ali menjamo za stanovanje. Cena: 75.000,00 EUR

Kmetija obsega 868m2 stavbnega zemljišča, 10.138 kmetijskih zemljišč ( pašnik, sadovnjak, njiva, travnik) in 22.113m2 gozda. Vključuje dve stavbi (stanovanjska hiša in hlev, zgrajeni 1923). V stanovanjski hiši v velikosti 70 m2 se nahaja predprostor, 2 sobi, kuhinja z jedilnico, shramba, neurejen prostor za kopalnico in pokrito teraso. Hiša je starejša, potrebna obnove, možna nadomestna gradnja. Hlev je v velikosti 130 m2 s prostori za živali, vinsko kletjo in spravilo sena. Na posestvu je še drvarnica in svinjak (stavba).

Idealen nakup za ljudi, ki si želijo mir, tišino in naravo vse do vhodnih vrat.

Dostop po javni asfaltirani cesti. Opremljenost: voda, elektrika in hišna št. Posest je primerna tudi za gojenje živali ali turistično kmetijo. Nadmorska višina, bližina gozdov in odmaknjenost od večjih mest, vam zagotavlja jutra brez megle ter svež in čist zrak. Na južni strani se odpira pogled v dolino, okoliške posesti in gričevje.

Po večini je možna strojna obdelava površin in ekološka pridelava hrane, saj kmetijska zemljišča niso obremenjena z gnojili in škropivi. V neposredni bližini ni nobenih industrijskih objektov.
Posestvo ima dobre prometne povezave: v bližini je vas Pišece in Bizeljsko, od Brežic oddaljeno cca 14 km, avtocesta in Terme Čatež 18 km, Zagreb 50 km. Bližina izletniške točke Špiček.

Zaradi izjemno lepe lokacije vam priporočamo ogled!

Kupec ne plača posredniške provizije.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Ogrevanje
Voda
Bližina gozda
Dobra logistična povezava
Na mirni lokaciji
Naselje
Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Krušna peč
Ogrevanje na trdo gorivo
Potrebna prenove
Zemljiška knjiga
Jugovzhod
Gospodarsko poslopje
Greznica
Parkirišče
Potrebna prenove
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Darja Šonc Kučič, univ.dipl.prav. - RE/MAX Most, Novo mesto
Darja Šonc Kučič, univ.dipl.prav.
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Darja Šonc Kučič, univ.dipl.prav.

RE/MAX Most, Novo mesto

Glavni trg 18
Nepremičninska družba d.o.o.

Novo mesto, Dolenjska, Slovenija
8000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj