Hiša - Prodamo - Majšperk, Podravje


OPREMLJENA HIŠA Z ZGODBO UMETNIKA

Ptujska Gora - Majšperk, Podravje
ID: 490151001-511
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
3
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
143
Velikost zemljišča (m2)
3.600
Leto gradnje
2000

Št. stranišč:
4
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
MOŽNA ZAMENJAVA ZA 3 SOBNO STANOVANJE Z GARAŽO V KOPRU, IZOLI ALI PIRANU.

V neokrnjeni naravi, s pogledom na okoliško hribovje, Gotsko cerkev, Ptujsko Dravsko polje …..se prodaje opremljena hiša, grajena s posebnim čutom priznanega umetnika.

Hiša je počasi dobivala zdajšnjo podobo od leta 1999 pa vse do 2009 in še traja. H kvadraturi hiše, ki je cca 200 m2, neto bivalne površine v izmeri 143 m2 pripada tudi 3600 m2 kmetijskega zemljišča, ki se razprostira pod hišo in je pretežno vinograd.

Nad garažo za en avtomobil v katero je vhod za hišo, se bohoti zunanji bazen v velikosti 8mx4mx1,5m.

Hiša je delno podkletena, v kateri je vinska klet na eni strani, na drugi strani je kurilnica in ustvarjalna soba umetnika.

Vhod v hišo je s cestne strani, kjer vas že prvi korak v vezni hodnik opozori, da ste resnično v hiši umetnika, saj vas že na tleh hodnika pozdravlja mozaik na stenah pa prečudovite umetnine.

Levo je velika soba za druženje z delujočo krušno pečjo. Desno je kuhinja iz katere je izhod na zelo zanimivo teraso s starinsko okrasno prešo in veliko mizo za druženje s pogledom na umetniška dela vsestransko priznanega umetnika.

Naprej po hodniku levo je izhod na veliko teraso, kjer se vam bodo oči sprostile ob pogledu na neverjetno lepoto narave. Desno je spalnica opremljena s stilnim starinskim pohištvom. Pritličje ima tudi kopalnico in samostojni WC.

Po stopnicah v mansardni del je naravnost kopalnica z masažno kadjo, levo so dve sobi, desno pa je še soba, ki kliče po ureditvi.

Do hiše je asfaltirana cesta, pred hišo je parkirišče za cca 10 avtomobilov, gretje je urejeno na trdo gorivo in plin – 3500l cisterna vkopana v zemljo, trio internet, 2 liniji za telefon.

Streha je toplotno izolirana in pokrita z izotekom. Izveden je tudi strelovod in montirani snegobrani. Po hiši je položena keramika brez motečih pragov in lesene talne obloge v spalnih prostorih.

HIŠA JE GRAJENA S POSEBNO ARHITEKTURO SAJ SE POPOLNOMA ZLIVA Z NARAVO, PRAV TAKO DAJE ZUNANJOST HIŠE TO VEDETI VSAKEMU, KI SE BO PODAL NA OGLED LE TE.

HIŠA JE PRIMERNA TUDI ZA TURISTIČNO DEJAVNOST, SAJ TEMU PREDELU HALOZ LAHKO REČEMO »SLOVENSKA TOSKANA!«

MOŽNA ZAMENJAVA ZA 3 SOBNO STANOVANJE Z GARAŽO V KOPRU, IZOLI ALI PIRANU.

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   02/01/2015
Energijska učinkovitost: 143,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Tanja Tučič - RE/MAX Poetovio
Tanja Tučič

Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)