Hiša - Prodamo - Žirovnica, Gorenjska


Vaška hiša v Vrbi

Žirovnica, Gorenjska
ID: 490191091-8
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
220
Velikost zemljišča (m2)
481
Leto gradnje
1900

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Vrbi, občina Žirovnica, prodamo starejšo vaško hišo, letnik 1900, neto tlorisne površine 220 m2 s pripadajočim zemljiščem, skupaj v izmeri 481 m2.
Hiša se nahaja v mirnem vaškem centru vasi Vrba, blizu domačije Franceta Prešerna in v neposredni bližini opevane Vaške lipe. Mimo hiše vodi pot kulturne dediščine ter kolesarska pot, saj okolica ponuja številne kolesarske izlete. Vrba je prav tako dobra izhodiščna točka za izlete v gore ter druge športne dejavnosti.
Iz parcele, kjer stoji hiša se proti jugozahodu raztezajo pogledi proti Bledu ter sam Blejski grad, na severu pa jo obdaja mogočen Stol.
Hiša obsega večjo klet z delavnico in visoko garažo, pritličje ter mansardo. V pritličju v izmeri 84,44 m2 se trenutno nahajajo predsoba, starejša dnevna soba (oziroma »hiša«) z delujočo kmečko pečjo, velik hodnik, kopalnica, kuhinja ter spalnica. Hišo iz dveh strani obdaja velika terasa, v skupni izmeri 40 m2. Ob hiši je tudi zelenica z vrtom.
V mansardi, izmere 47,3 m2 sta dve prostorni sobi, ki jih je z gradbenim posegom možno preuredit v več sob z lepim razgledom na blejski kot. Ogrevanje je centralno in kmečka peč. Hiša, ki je lokacijsko zelo ugodna, bi bila sicer potrebna obnove. Sicer pa je lahko vseljiva takoj. ZK stanje je urejeno.
Do AC priključka Lesce-Bled in Karavanke je le slabih 2 minuti vožnje, do Bleda pa 10 minut. Do Ljubljane ste torej v dobre pol ure vožnje, do avstrijskega Beljaka (Villach) pa skozi Karavanški predor prav tako.
Cenjene stranke naprošamo, da si nepremičnine ne ogledujejo sami, ampak le ob predhodni najavi pri nepremičninski posrednici.


Kupec pri nakupu ne plača provizije!

Lepo vabljeni na ogled in nakup.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Garaža
Pogled z razgledom
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Nadja Vidic, uni.dipl.prav. - RE/MAX Ljubljana
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj