Hiša - Prodamo - Žirovnica, Gorenjska


Hiša s pogledi

Žirovnica, Gorenjska
ID: 490191091-12
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
2
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
278,90
Velikost zemljišča (m2)
4.012
Leto gradnje
1800

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V mirni vasici Smokuč, občini Žirovnica, prodamo večjo stanovanjsko hišo z gospodarskim poslopjem in zemljišče v skupni izmeri 4.012m2.
Neto tlorisna površina hiše je po podatkih GURS 278,9 m2 in obsega tri etaže. Zgornja etaža je popolnoma izdelana, opremljena in primerna za takojšnjo vselitev. Prvi dve etaži sta prav tako primerni za bivanje, vendar sta potrebni obnove in posodobitve prostorov. Hiša je zelo primerna za poslovno ali poslovno-turistično dejavnost oziroma tudi družino, ki si želi mirnega podeželskega življenja in pridelave zelenjave za samooskrbo. Na parcelah okoli hiše je zasajenih tudi 130 sadnih dreves.
Hiša nudi čudovite razglede na okoliške hribe ter blejsko kotlino. Dostop do hiše je urejen in lepo vzdrževan. Prav tako je dobro vzdrževana celotna hiša. Hiša se ogreva na centralno gretje, do hiše je speljan tudi priključek na javno plinsko napeljavo. Hiša je priključena javno kanalizacijsko omrežje.
Na ogled vabimo le zainteresirane kupce in le ob prehodni najavi pri nepremičninski posrednici. Za vse dodatne informacije smo dosegljivi tudi na telefon.
Prodajalec pogojuje sklenitev prodajnega posla z delitvijo plačila za posredovanje na način, da kupec prevzame del plačila za posredovanje v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine.Lepo vabljeni na nakup!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Opremljeno
Garaža
Pogled z razgledom
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Nadja Vidic, uni.dipl.prav. - RE/MAX Ljubljana
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

RE/MAX Ljubljana


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

RE/MAX Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj