Hiša - Prodamo - Zavrč, Podravje


HIŠA Z GOSPODARSKIM ZEMLJIŠČEM V ZAVRČU

Zavrč, Podravje
ID: 490151007-354
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
4
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
175
Velikost zemljišča (m²)
27.145
Leto gradnje
1957

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na enkratni, mirni, nekoliko dvignjeni lokaciji v zelenem okolju razvejanega podeželskega naselja Hrastovec (občina Zavrč), neposredno ob lokalni cesti, prodamo stanovanjsko hišo, skupne kvadrature 174,9 m2, zgrajene leta 1957 in obnovljene 1997. Ob hiši je še večje gospodarsko poslopje, zgrajen v kombinaciji betona in lesa, v skupni izmeri 180 m2, kjer so včasih gojili prašiče in vzrejali krave, prostori za spravilo pridelka, hrambo orodja, delavnica in še kaj, kar potrebuje človek za obdelavo tako velike posesti. Hiša stoji na 2.584 m2 velikem v manjšem delu stavbnem, v večini pa kmetijskem zemljišču, skupno pa posest, ki ga jo obdaja sestavlja cca 6.700 m2 travnikov in manjšega vinograda, zasaditve z oreh in drugim sadnim drevjem. Pod hišo oziroma gospodarskim poslopjem je bil nekoč velik vrt za vzgojo vseh mogočih vrtnin, okolico pa lepo dopolnjuje sadno drevje in okrasno grmičevje.

Hiša je sestavljena iz starega in novega dela. Stari del sestavlja shramba in preša, možna izdelava pohodnega podstrešja, novi del pa je sestavljen iz predprostora, kuhinje z jedilnico, kopalnice z WC-jem in kopalno kadjo, dvema spalnicama in dvema dnevnima prostoroma – vsaj eden od njiju bi lahko bil še dodatna spalnica. Novi del hiše je podkleten – garaža, shramba, kurilnica. Talne obloge parket in keramika, okna PVC, ogrevanje centralno na olje, opečna streha in klasična fasada. Aktivni infrastrukturni priključki, greznica.

Čudovita sončna lega, delno v zavetju gozda, na ravnem, manjši del tudi pod naklonom. Enostavno dostopno, do trgovine cca 3 km, do šole, javnih institucij dobre 4 km. Odlično mesto za nabiranje novih moči in energije, za nove družinske zgodbe, nepremičnina, ki nujno potrebuje osvežitev, nego in vzdrževanje. Za podrobnosti pokličite!
VREDNO OGLEDA IN NAKUPA! PRIPOROČAMO!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Voda
Bližina gozda
Na mirni lokaciji
Podeželje
Klet/shramba
Pod - parket
Balkon
Gospodarsko poslopje
Ribnik
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj