Hiša - Prodamo - Žalec, Savinjska


DVOSTANOVANJSKA HIŠA V BLIŽINI ŽALCA

Žalec, Savinjska
ID: 490281003-300
Skupno št. sob:
8
Spalnice:
6
Št. kopalnic
3
Skupaj m²
290
Velikost zemljišča (m2)
1.016
Leto gradnje
1989

Št. stranišč:
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V manjšem naselju družinskih hiš, na sončni in zavetrni legi, na pobočju Ponikovskega krasa (Studence) prodamo samostojno stanovanjsko hišo, primerno za večjo družino ali dve družini. Pročelje hiše z bivalnimi prostori in balkoni je orientirano na jugovzhodno stran, s pogledom na nižjeležečo Savinjsko dolino. Skupna neto površina hiše znaša 290 m2 in je razdeljena na tri etaže. V kletni etaži so prostori za poletno bivanje, kopalnica, savna, kurilnica in garaža. V pritličju je komfortno 4-sobno stanovanje, katerega osrednji del predstavlja 30m2 velik dnevni prostor s kaminom in balkonom. V nadstropju je 3-sobno stanovanje z lastnimi sanitarijami in kuhinjo, ter možnostjo izvedbe lastnega vhoda. Razpored prostorov je razviden iz priloženih tlorisov.
V letih 2008-2009 je bila zamenjana kritina in stavbno pohištvo, ter izvedena izolacijska fasada. Objekt ima vse potrebne instalacijske priključke, vključno s catv in internetom. Ogrevanje je kombinirano na olje in drva – dva kotla s samodejnim preklapljanjem. Pripadajoče zemljišče je velikosti 1016 m2 in je s škarpo in živo mejo razdeljeno na dva nivoja – na zgornjem je negovana trata s kaminom, fontano in senčno teraso. Spodnji nivo je gospodarski, z vrtom in sadovnjakom. Zemljišče je ograjeno. Ob hiši je še nadstrešnica s parkiriščem za dva avtomobila, vrtna lopa in klet za ozimnico. Dovoz je po asfaltirani krajevni cesti. Do prvega naselja s trgovino in šolo je 3km, do postaje šolskega avtobusa 300m, do Žalca 5 km, do avtoceste 4 km (izvoz Arja vas).
Vabljeni na ogled, prodamo. V račun vzamemo manjšo hišo, lahko tudi starejšo, ali zazidljivo parcelo.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Podeželje
Pogled na kanal
Kamin
V bližini avtoceste
Obnovljeno
Garaža
Vrt

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Energijska učinkovitost: 93,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janko Movh - RE/MAX Premium, Celje
Janko Movh

Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)