Hiša - Prodamo - Zagorska Sela, Krapinsko-Zagorska županija


VIKEND, ZAGORSKA SELA, HRVAŠKA

Zagorska Sela, Krapinsko-Zagorska županija
ID: 490291001-319
Skupno št. sob:
2
Skupaj m²
57
Velikost zemljišča (m2)
3.600

Nadstropje
Pritličje
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na prodaj je vikend v Zagorskih selih, blizu Podčetrtka ( 9 km ). Vikend se nahaja na čudoviti, mirni lokaciji. Okolica je obdarjena z veliko zelenja in neokrnjene narave.

Skozi glavni vhod poteka manjši prehodni hodnik, na desno pridemo do spalnice, na levo pa v osrednji prostor, ki ga tvorita dnevna soba in kuhinja z jedilnico. V kotu kuhinje so še ena vrata, ki vodijo do manjše kopalnice s straniščem. Do kopalnice lahko tudi pridemo preko hodnika na zadnjem vhodu.

Vikend je takoj vseljiv, primeren je tudi za redno bivanje. Streha je iz opeke, fasada je teranova, talne obloge so lesene in okna so tudi lesena. Ogrevanje je na trdo gorivo.

V neposredni bližini vikenda je še kmetijsko gospodarsko poslopje v velikosti 63 m2 in pa tudi zazidljiva parcela. V prodajo spadajo tudi razdrobljena kmetijska in gozdna zemljišča v okolici ter ribnik.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Opremljeno
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Božidar Plevnik - RE/MAX Vrelec
Božidar Plevnik

Božidar Plevnik

RE/MAX Vrelec


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Božidar Plevnik

RE/MAX Vrelec

Strma cesta 1A
GEODET BIRO d.o.o.

Rogaška Slatina, Savinjska, Slovenija
3250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj