Hiša - Prodamo - Videm, Podravje


Simpatična hiška v naravi, menjava za stanovanje

Videm, Podravje
ID: 490151032-270
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
130,50
Velikost zemljišča (m2)
821
Leto gradnje
1985

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodaja se posest v izmeri 821 m2, ki se nahaja vrh griča, v naselju Majski vrh, s prečudovitim pogledom na Slovenske gorice od Ptuja do Maribora ter gozdove. Samostojna hiša grajena leta 1985 (K+P+M) zajema predprostor iz katerega vstopamo v hodnik s stopniščem, kopalnico z WC-jem in tušem, dnevnim prostorom s kuhinjo in jedilnico ter večjim balkonom. V kletnem prostoru se nahaja večja šank soba, kurilnica, delavnica in klet. V mansardnem delu sta dve spalnici,ena z manjšim balkonom. V mansardi je tudi WC ter manjši podstrešni prostor. Hiša je grajena protipotresno.
Urejene so priključki za elektriko, vodo, telefon, satelitski TV signal. Ogrevanje je centralno na kurilno olje, fasada je izolirana. Hiša je vzdrževana, v letu 2008 je bila na novo prekrita s kovinsko kritino. Ob hiši stoji lopa za vrtno orodje, zidan kamin, ima tudi cisterno z deževnico. Večji del zemljišča predstavlja sadovnjak, ob hiši je tudi manjši vrt. Dostop po asfaltirani cesti, pokrit garažni prostor.
Do Vidma je cca 2,5 km, kjer je trgovina, šola, pošta, lekarna, zdr.ambulanta. Pluženje je urejeno, prav tako odvoz smeti. Mimo vozi šolski avtobus, vsak dan tudi potujoča trgovina z živili.
Priporočamo ogled vsem tistim, ki želijo mir ter stik z naravo. Možna je menjava za stanovanje v Mariboru.
Vabljeni, da nas pokličete za več informacij!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Podeželje
Klet/shramba
Kuhinja
Ogrevanje
Ogrevanje na kurilno olje
Okno z razgledom
Opremljeno
Pralni prostori (v stanovanju)
Prvi lastnik
Zemljiška knjiga
Balkon
Greznica
Pogled z razgledom
Vrt
Zidana z opeko

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Suzana Butolen - RE/MAX Poetovio
Suzana Butolen

Suzana Butolen

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Suzana Butolen

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)