Hiša - Prodamo - Velenje, Savinjska


STANOVANJSKA HIŠA V NARAVNEM OKOLJU

Velenje, Savinjska
Novo na trgu
ID: 490281003-492
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
93
Velikost zemljišča (m2)
688
Leto gradnje
1992

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V manjšem vikend naselju, na izredni lokaciji z jugozahodno orientacijo, v prvi vrsti, in s čudovitim razgledom na Šaleško dolino in okoliško hribovje, prodamo počitniško hišo, ki pa je povsem primerna tudi za stalno bivanje. Hiša je troetažna, izdelana in opremljena v planinskem stilu. Osrednji del hiše predstavlja večji bivalni prostor v srednji etaži, z dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo, s kaminom in z izhodom na pokrit balkon. V pritličju je planinska soba in spalnica, še ena spalnica z balkonom pa je v mansardnem delu. Potem je tu še kletna shramba, kurilnica (ogrevanje je na olje) in manjša priročna delavnica.
Pripadajoče zemljišče je zelo lepo urejeno in opremljeno z umetniškim navdihom lastnika. Tlakovane stezice vodijo do različnih tematskih prostorčkov za poletno posedanje, za peko na žaru, za spontano druženje, za obdelovanje cvetličnih gredic in še za kaj. Zaradi goste vegetacije je zagotovljena individualnost. Seveda ne manjka tudi zelenjavni vrt in nekaj sadnih dreves. Od vsepovsod pa se odpira krasna panorama na predalpsko hribovje in Kamniško-Savinjske Alpe : Dobrovlje, Menina, Rogatec, Ojstrica, Raduha, Golte, Smrekovec, Peca, Uršlja gora,...
Iz doline do sem pripelje asfaltirana cesta (iz Velenja 10km), ki je pozimi redno plužena. Vozi tudi šolski avtobus.
Lokacija je odlična za tiste, ki cenijo življenje v sožitju z naravo, ki poleti ne marajo hude vročine v dolini in za tiste, ki hočejo v zimskem času doživeti res pravo zimo (nadmorska višina je 900m). To je prepričalo tudi precej okoliških prebivalcev, ki so se iz prvotnih „vikendašev“ prelevili v stalne naseljence. Če se podobne skomine lotevajo tudi vas, ste vabljeni na ogled.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Na obrobju gozda
Podeželje
Pogled na planine
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janko Movh - RE/MAX Premium, Celje
Janko Movh

Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj