Hiša - Prodamo - Trnovska vas, Podravje


Čudovita-večja, kot nova varčna hiša

Trnovska vas, Podravje
ID: 490151026-207
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
4
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
300
Velikost zemljišča (m2)
900
Leto gradnje
2008

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na izredni mirni lokaciji, v centru Trnovske vasi prodamo leta 2008 zgrajeno samostojno hišo z 250m2 bivalnih površin ter kletjo in z večjo odprto teraso na 3. etaži (35m2). Ta je sodobna, protipotresno grajena, (zidana iz kvalitetnega zidaka-bloka, ter iz nadstandardnih konstrukcijskih materialov), ter stavbnega pohištva višjega cenovnega razreda. Vse instalacije, tlaki, streha (Creaton), fasada, so izdelane po sodobni in kvalitetni projektni dokumentaciji ter po najzahtevnejših gradbenih standardih sodobne gradnje. Ima funkcionalno razporeditev prostorov za družino z 2 ali več otroki. Hiša ima 12cm izolacijsko fasado, zaključni sloj je delno iz naravnega kamna-mozaik. Hiša je varčna.
Vsebuje; predprostor, kuhinja, dnevna soba velikosti 65 m2, ki je obenem tudi komunikacijski prostor. V pritlični etaži je še velika sodobno opremljena kopalnica, spalnica, garderobna soba, otroška soba ter mladinska soba. Osrednji prostor hiše je opremljen s »prednapeljavo« za priklop hišnega kina ter Hi-Fi ozvočenja.
Na 3 etaži (mansarda z visečimi stropovi v »Knuf izvedbi«) je še en večji dnevni prostor odprtega tipa; dnevna, kuhinja in jedilnica. Tukaj je še pisarniški del in kopalnica. Razen v kopalnici so po tleh parketi. Vse je opremljeno, pohištvo pa je novejše in lepo ohranjeno.
Iz velike terase je lep pogled na zeleno okolico in okoliške hribe. V hiši – dnevni prostor je kvalitetna bela keramika, v ostalih prostorih sodobni kvalitetni laminati ter v kopalnici keramika. Vrata in okna so iz kvalitetne plastike (steklo dvoslojno »Termopan«), notranja vrata in podboji iz masivnega lesa. V kleti je še klet - shramba, kurilnica pa se nahaja v tehnični sobi pred vhodom. Ohišnica, ki je v celoti ograjena in opremljena z avtomatskimi drsnimi vrati (daljinsko zapiranje), ponuja več tlakovanih parkirnih mest in zaprto garažo za dve vozili. Tukaj je tudi pesjak z večjo pasjo uto za domačega ljubljenca. Vrata na garaži so kvalitetne rolo izvedbe z daljinskim električnim pomikom. Zelenica je lepo urejena. Na njej je tudi lasten vodnjak, krasi pa jo še živa meja iz cipres, ki mimo vozečim zastirajo pogled ter dajejo stanovalcem nekaj zasebnosti.
Soseščina je mirna, v naselju z vso infrastrukturo (razsvetljava, pločnik, kanalizacija, telefonski vod). Hiša se lahko v dogovoru s prodajalcem prevzame delno opremljena. Centralna kurjava je na kurilno olje z povsem elektronskim krmiljenjem ter kvalitetnim kotlom Buderus. Dodatno je urejeno ogrevanje in hlajenje na klimatsko napravo.
Če želite izstopiti iz povprečja, ter uiti vstran iz mestnega vrveža je hiša primeren prostor kjer boste ustvarjali svoj dom. Priporočam za mlade družine zaradi: bližina občinskega urada, zdravnika, vrtca in šole (200m), igrišče (200m), trgovina (200m), restavracija (100m).

Z veseljem sem vam na voljo za dodatna vprašaja - ogled po predhodni najavi.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Avt. vhodna vrata
Klet/shramba
Klima
Ogrevanje
Opremljeno
Garaža
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Jože Lenart - RE/MAX Poetovio
Jože Lenart

Jože Lenart

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Jože Lenart

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)