Hiša - Prodamo - Šoštanj, Savinjska


VEČSTANOVANJSKA HIŠA V VZNOŽJU SMREKOVCA

Šoštanj, Savinjska
ID: 490281003-409
Skupno št. sob:
12
Spalnice:
7
Št. kopalnic
5
Skupaj m²
595
Velikost zemljišča (m2)
3.630
Leto gradnje
1982

Št. stranišč:
5
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V zahodnem delu Šaleške doline, v razloženem naselju Bele vode, prodamo samostojno
3-stanovanjsko hišo. Nahaja se na obronku gozda, na razgledni in sončni legi z jugovzhodno orientacijo. Hiša je bila sprva predvidena za turistično dejavnost, zato je precej velika, 4-etažna s skupno neto površino 490 m2.
V 1. etaži (128m2) so pomožni prostori, ter nefinaliziran prostor velikosti 60m2, predviden za poslovno dejavnost. V zgornjih etažah pa so stanovanjski prostori skupne neto površine 362m2 in sicer :
-štirisobno opremljeno stanovanje 140m2;
-petsobno stanovanje 136m2, v celoti obnovljeno l.2013, delno opremljeno;
-dvosobno stanovanje 86m2, izdelano l.2000, možna še pregraditev za eno sobo;
Do vsakega stanovanja je individualen dostop preko skupnega stopnišča. Po želji pošljemo tlorisni razpored in specifikacijo prostorov s površinami.
Na hiši je bila leta 2014 zamenjana streha, ter vsa okna bivalnih prostorov (troslojna izo zasteklitev). Fasada ima izolacijski omet, ogrevanje pa je centralno, preko kotlovnice na pelete.

Poleg hiše je še pomožni dvoetažni objekt neto površine 105m2, v katerem sta spodaj dve garaži z elektromehanskimi vrati in vinska klet. Zgoraj pa je poletno enosobno stanovanje s kopalnico in balkonom.

Pripadajoče zemljišče je velikosti 3630 m2 in obsega sadovnjak, njivo in nekaj gozda. Pred hišo je negovana trata z nadstrešnico za poletno uživanje. Dvorišče je asfaltirano, enako tudi dovoz iz krajevne ceste. V bližini je tudi postaja šolskega avtobusa, ostale krajevne institucije pa so v 7km oddaljenem Šoštanju ali 11km oddaljenem Mozirju.
Vabljeni na ogled, prodamo.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Na obrobju gozda
Podeželje
Pogled na planine

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Energijska učinkovitost: 131,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Janko Movh - RE/MAX Premium, Celje
Janko Movh

Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Janko Movh

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)