Hiša - Prodamo - Sežana, Primorska Južna


Prodamo novejšo hišo v neposredni bližini Sežane

4h Orlek - Sežana, Primorska Južna
Na voljo bo: 06/06/2019
ID: 490331001-207
Skupno št. sob:
11
Spalnice:
8
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
351
Velikost zemljišča (m2)
1.395
Leto gradnje
2005

Št. stranišč:
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V čudoviti kraški vasici Orlek na mirni lokaciji prodamo večjo, moderno hišo velikosti 351 m2.
Hiša je zgrajena 2005. Neposredna bližina Sežane (2,5 km) omogoča razkošje podeželja in udobje mestne infrastrukture. Hiša leži na samostojni zazidljivi parceli velikosti 1395 m2 in nima neposrednih sosedov. Iz hiše je čudovit razgled na kraško podeželje tja do sredogorja in visokogorja. Parkiranje je možno na dvorišču ali v garaži. V hiši je centralno ogrevanje na trdo kurivo, toplotna črpalka za sanitarno vodo, kaminska peč in optični kabel. Vsi potrebni komunalni in telekomunikacijski priključki. Za hišo so značilni svetli prostori, dnevni prostori gledajo na JZ, dostop v vse tri etaže je lahko ločen ali pa z notranjim stopniščem. Hiša se prodaja delno opremljena oziroma po dogovoru.
V pritličju je : kuhinja,utility,dnevna soba z jedilnico, hodnik, kopalnica, dodatni wc, 2 manjši spalnici in ena večja spalnica. V kletnih prostorih je dodatna kuhinja, kopalnica z wc-jem, pralnica, delavnica, manjša garsonjera v 4. gradbeni fazi in garaža. Nedokončano nadstropje v četrti gradbeni fazi je predvideno za dve manjši stanovanji in garsonjero. Hiša ima 48,5 m2 veliko odprto teraso oz. balkon.

Za travnate površine pred hišo obstaja namakalni sistem. Velika parcela bi lahko omogočala tudi dograditev bazena.Urejena okolica in prekrasno vzdrževan vrt nudi optimalno bivalno okolje za večjo družino.

Kupec ne plača provizije za posredovanje. Za več informacij in organizacijo ogledov smo vam na voljo. Poiskali bomo pravo nepremičnino za vas. Pokličite 041 695 312 - Slavko Guštin.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Opremljeno
Garaža
Pogled z razgledom
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Slavko Guštin - RE/MAX Timavus
Slavko Guštin

Slavko Guštin

RE/MAX Timavus


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Slavko Guštin

RE/MAX Timavus

Partizanska 37a
Nepremičninska družba d.o.o.

Sežana, Primorska Južna, Slovenija
SI-6210

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj