Hiša - Prodamo - Ptuj, Podravje


Hiša na zeleni lokaciji v centru Ptuja

Ptuj, Podravje
ID: 490151026-217
Skupno št. sob:
2
Skupaj m²
142
Velikost zemljišča (m2)
800
Leto gradnje
1965
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Ptuj – "RENT TO BUY" 5 minut do centra, dobro vzdrževana hiša na mirni lokaciji – velikost parcele 811m2

Na izredni mirni lokaciji /bližina Bratje Reš/, ki je le 500m oddaljena od centra Ptuja prodamo leta 1952 kvalitetno grajeno - zidano hišo z 97m2 bivalnih površin ter kletjo. Hiša, ki ima lepo zeleno ohišnico je bila delno obnovljena med leti 2005 in 2008. Zamenjano je bilo celotno ostrešje, menjana kritina, dograjen nadstrešek za vozila ter zamenjana okna /plastična-termopan/. Manjka le še obnova fasade in nekaj »fines« v notranjosti.

Hiša je priklopljena na vso infrastrukturo /internet, mestni plin, kanalizacija/. Stroški kurjave na plin so nizki. Kritina je opečna – višjega cenovnega razreda. Hiša ima funkcionalno razporeditev prostorov za mlado družino; predsoba, hodnik, dnevna soba, kuhinja, spalnica in kopalnica. V podstrehi – mansardi je mogoče urediti še 3 sobe in dodatno kopalnico. Z delno odstranitvijo stene v smeri J ter dodatno zasteklitvijo ali vgradnjo večjega okna je tudi pogled na ptujski grad zagotovljen. Ob hiši je nadstrešek za dve vozili ter terasa na sončni strani hiše. Obdaja jo veliko zelenja in okrasnega grmičevja. V pritličju je v večini položen laminat v kopalnici keramika. V notranjosti so stopnice v podstreho in v klet, ki je velikosti 45m2.
Soseščina je mirna in »renomirana! Hiša stoji ob potoku, kjer vas na zadnji strani nihče ne moti ob sedenju na terasi in kjer je mogoče ob »žuborenju« vode organizirati družinske piknike ali kosila na prostem. Hiša se lahko v dogovoru s prodajalcem prevzame delno opremljena. Pohištvo, predvsem kuhinja in kopalnica sta novejši in v zelo dobrem stanju.
Ta »renomirana lokacija« je primerna za mlade družine.. Če imate željo po bivanju v centru mesta ter kvaliteti bivanja je hiša primeren prostor kjer boste ustvarjali svoj dom. Možnost nakupa na "RENT TO BUY" in sicer z naslednjimi pogoji:. 1/ 1/ Plačilo are v višini 10% kupnine,
2/ ....v nadaljevanju plačevanje na obroke do 2 leti (okvirni znesek obroka, ki se vam v celoti všteje v kupnino je 500evrov/mes).
3/ Vpis v ZK po plačilu celotne kupnine.

Z veseljem sem vam na voljo za dodatna vprašaja - ogled po predhodni najavi.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled z razgledom
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Jože Lenart - RE/MAX Poetovio
Jože Lenart

Jože Lenart

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Jože Lenart

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)