Hiša - Prodamo - Ptuj, Podravje


PRODAMO OBNOVLJENO STANOVANJSKO HIŠO NA ODLIČNI LOKACIJI

Ptuj, Podravje
ID: 490151001-928
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
100,50
Velikost zemljišča (m²)
579
Leto gradnje
1959

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Hiša se nahaja v mirni ulici, a vseeno v bližini mesta Ptuj, Ptujskih term in golf igrišča ter blizu avtocestne povezave. Je sicer l. izgradnje 1959, vendar je bila v letih od 1998 do 2000 v celoti obnovljena.
Hiša ima okrog 100 m2 neto tlorisne površine in je delno podkletena. V kleti se nahaja shramba in kurilnica – nova peč na kurilno olje. V pritličju je predprostor z stopniščem, ki vodi v zgornjo etažo, veranda, kjer se nahajata kopalnica in WC, ter hodnik, iz katerega pridemo levo v jedilnico in kuhinjo in naprej v dnevno sobo, spalnico in sobo za goste.
V mansardi se nahaja še ena dodatna soba iz katere pa pridemo v podstrešni del, ki pa je v celoti pripravljen za čudovito mansardno stanovanje.
Talne obloge so laminati in keramika. Hiša je bila v celoti obnovljena, tako streha, fasada – izolacijska, kot tudi okna – PVC in vse instalacije. Hiša ima tudi garažo, v katero se pripeljemo ravno po tlakovanem dovozu.
Hiša je v celoti ograjena. Tudi okolica je izredno lepo urejena z okrasnimi grmički, vrtom, brajdami, na dvorišču pa se nahaja tudi lasten vodnjak z električno črpalko.
Prednost je gotovo bližina mesta, Ptujskih term in golf igrišča, tako, da je nepremičnina zanimiva tudi za vse, ki cenijo prednosti take lokacije.Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kabelski priključek
Kanalizacija
Ogrevanje
Voda
Dobra logistična povezava
V bližini avtobusne postaje
V bližini avtoceste
Klet/shramba
Opremljeno
Lokacija
Obnovljeno
Zemljiška knjiga
Stara zgradba
Garaža
Vrt

Energetska učinkovitost

Energijska učinkovitost: 140,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Tanja Tučič - RE/MAX Poetovio
Tanja Tučič

Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj