Hiša - Prodamo - Ptuj, Podravje


PRODAMO DOBRO VZDRŽEVANO HIŠO BLIZU PTUJA

Ptuj, Podravje
ID: 490151001-909
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
150
Velikost zemljišča (m2)
348
Leto gradnje
1942

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Starejša hiša se nahaja na začetku naselja Podvinci, samo slabe 3 km od centra Ptuja. Je l. izgradnje 1942, vendar je zelo dobro vzdrževana, l. 2008 pa je bila zamenjana tudi kritina - opečna in stavbno pohištvo - leseno. Hiša stoji ob glavni cesti skozi naselje Podvinci na parceli, ki meri 348 m2.

Včasih je to bil stanovanjsko poslovni objekt, v katerem je bila trgovina in skladiščni prostor, preostali del hiše pa je predstavljal stanovanjski objekt. Hiša je prazna, takoj vseljiva - v pritličju je še vedno lahko en del namenjen za poslovno dejavnost - ima tudi lasten vhod iz ceste, v pritličju pa se nahaja še kuhinja z jedilnico in sanitarije.

V nadstropju so štiri sobe, dve veliki in dve manjši ter kopalnica. Talne obloge so parketi in keramika, na hodniku in stopnišču pa teraco. Zgoraj sta dve spalnici in dnevni prostor ter kabinet.

Zraven stanovanjskega objekta je še gospodarsko poslopje in večje dvorišče. Priporočamo za kupce, ki iščejo kombinacijo poslovno stanovanjskega objekta, možno pa je uporabiti vse za stanovanjski namen.

Priporočamo ogled in nakup.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kanalizacija
Ogrevanje
Voda
Klet/shramba
Kuhinja z jedilnico
Ogrevanje na kurilno olje
Parket
Zemljiška knjiga
Stara zgradba
Balkon
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Tanja Tučič - RE/MAX Poetovio
Tanja Tučič

Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj