Hiša - Prodamo - Ptuj, Podravje


PRODAMO NADSTANDARDNO HIŠO NA IZJEMNI LOKACIJI

Ptuj, Podravje
ID: 490151001-724
Skupno št. sob:
6
Spalnice:
6
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
159
Velikost zemljišča (m²)
987
Leto gradnje
1992

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na najlepši lokaciji na Ptuju, na hribčku s pogledom na Ptujski grad, jezero in celotno mesto Ptuj, stoji lepa, razgibana stanovanjska hiša, zgrajena l. 1992. Parcela, do katere vodi asfaltirana solastniška cesta, je izredno lepo urejena in ograjena, ter nudi popolno intimo in zasebnost.

Hiša je grajena z nadstandardnimi materiali in je izredno skrbno in premišljeno umeščena v prostor. Etažnost je K+P'M. V kleti se nahajajo kurilnica, depo, vinska klet z vinoteko, družabni prostor s krušno pečjo, pralnica, kopalnica s sanitarijami, kuhinja ter fitness soba. Talne obloge so opečni tlakovci - talno gretje.

V pritličju se nahaja predprostor in vhod v avlo, spalnica z veliko kopalnico, dnevna soba z jedilnico in kuhinjo in WC za goste. Iz pritličja je tudi izhod na veliko in malo teraso s prečudovitim razgledom.

V mansardo vodi lepo - ročno izdelano leseno stopnišče, ki nas pripelje v večji dnevni prostor - studio s prostornim balkonom, otroška soba prav tako z izhodom na balkon, pisarna, garderobna soba, kopalnica in soba za goste.

Talne obloge so: jesen parket in grški kamen - v kopalnici in avli je tudi talno gretje, v mansardi pa debeli hotelski tepihi. Hiša je v celoti klimatizirana in varovana. Parcela je ograjena - električno zapiranje dvoriščnih vrat. Ob hiši stoji garaža z električnimi dvižnimi vrati.

Na parceli se nahaja tudi lesena vrtna hišica z električno napeljavo in vodo ter zunanjim kaminom. Hiša se ponaša z visokokvalitetno zunanjo in talno razsvetljavo znamke TRGETTI in BEGA. Urejen je tudi zalivalni sistem znamke RAIN BIRD.

Na razpolago je celotna infrastruktura: kabelska, telefon, internet, kanalizacija.

Zaradi izjemne lokacije in gradnje z visokokvalitetnimi materiali in odlične prostorske razporeditve ter izjemnega razgleda, lahko hišo brez dvoma označimo kot nadstandardno in jo priporočamo vsem, ki ljubijo sožitje z naravo, intimo, lep razgled in udobno bivanje.


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Kabelski priključek
Kanalizacija
Klima
Toplotna črpalka
Voda
Pogled na kanal
Delno talno gretje
Klet/shramba
Ogrevanje na kurilno olje
Opremljeno
Parket
Pralnica
Varnostni sistem
Alarmni sistem
Lokacija
Prvi lastnik
Zemljiška knjiga
Moderni
Zidana z opeko
Garaža
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Tanja Tučič - RE/MAX Poetovio
Tanja Tučič

Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Tanja Tučič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj