Hiša - Prodamo - Polenšak, Podravje


MANJŠA HIŠA/BIVALNI VIKEND PRERAD-DORNAVA

Polenšak, Podravje
ID: 490151007-370
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
70
Velikost zemljišča (m²)
1.697
Leto gradnje
2006

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Preradu, gosteje naseljenem gričevnatem naselju v občini Dornava, prodamo manjšo hišo/bivalni vikend skupne izmere cca 70 m2, stoječem na skupno 1.697 m2 delno stavbnega, delno kmetijskega in gozdnatega zemljišča. Stroga ohišnica je na ravnem, ostalo pod naklonom in z razgledom daleč po dolini ptujskega polja. Pod hišo je 200 trsov vinograda (sauvignon, šipon, laški rizling, traminec).

Skozi vhodna vrata vstopimo v predprostor, naravnost v še neizdelano spalnico, na levo pa v dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico ter kopalnico. V mansardi, ki še ni izdelana, dostop po lestvi, so predvidena ležišča ali ena večja soba. Hiša je v celoti podkletena, sestavljena iz vinske kleti, shrambe, prostora za prešanje in večnamenske sobe/spodnje kuhinje. Tla so keramika in beton, okna nova PVC, fasadi manjka zaključni sloj, streha opečna (Tondach), ogrevanje po lastni izbiri, elektrika voda, greznice ni.

Izjemno zanimiva, mirna lokacija v prijetno urejenem naselju, mešanice stalnih prebivalcev in vikendašev, do Dornave, Gorišnice, Polenšaka 4 km, do Ptuja slabih 15. Za ljubitelje/iskalce manjših hiš, razgledov, zelene narave, volje do obdelave zemlje ali zasaditve trajnih/sadnih grmovnic, sadovnjaka, negovalce vinograda,... VABLJENI NA OGLED!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Voda
Bližina gozda
Na mirni lokaciji
Naselje
Podeželje
Klet/shramba
Zemljiška knjiga
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj