Hiša - Prodamo - Podčetrtek, Savinjska


Prostorna družinska hiša na čudoviti lokaciji

Podčetrtek, Savinjska
ID: 490281027-1
Skupno št. sob:
8
Spalnice:
4
Št. kopalnic
3
Skupaj m²
402
Velikost zemljišča:
40x40
Velikost zemljišča (m2)
1.628
Leto gradnje
1973
Parkirišča
3

Št. nadstropij
2
Št. stranišč:
3
Kategorija zemljišča
Zemljišče za pozidavo
Namenska raba zemljišča
Stanovanjske površine
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na odlični lokaciji v Podčetrtku, le 1,5 km od term Olimia je naprodaj prostorna družinska hiša z dvema garažama. Hiša zgrajena leta 1973, meri 402 m2 neto tlorisne površine in se prodaja skupaj z zemljiščem v velikosti 1628 m2, na katerem je posajenega tudi nekaj sadnega drevja (višnje, jablane, hruške). Pred hišo je asfaltirano dvorišče, ob hiši vrtna uta in nasad okrasnih rastlin.

Zaradi bližine term je primerna tudi za investicijo!

Fasada je bila izdelana v letu 1979. Strešna kritina je bila zamenjana leta 2004. Istočasno je bil narejen nadstrešek nad teraso. Vhod na veliko teraso (64,3m2) s čudovitim razgledom je iz jedilnice. Hiša je takoj vseljiva in ima sončno lego. Parcela je v celoti ograjena in nudi odličen razgled na okoliško pokrajino. V bližini so številne sprehajalne poti.

 Trietažna stanovanjska hiša je dobro vzdrževana. Pritličje zajema: hodnik, garažo za en osebni avtomobil, večjo garažo (višina stropa 3,40 m), likalnico, wc s tušem, dve kleti, kurilnico in sobo za goste. Višina stropov v pritličju je 2,85 m.

V prvem nadstropju se poleg prostorne dnevne sobe nahaja še kuhinja, jedilnica in manjša shramba, spalnica ter otroška soba. V drugem nadstropju je razporeditev prostorov enaka. Prostori v drugem nadstropju so bili v celoti dokončani leta 2004, lahko se uporabljajo kot ločeno stanovanje in še niso bili vseljeni. V bivalnem delu je po tleh položen ali klasičen parket ali ploščice.

Ogrevanje je urejeno centralno s pečjo na olje. Objekt ima vse potrebne priključke (elektrika, telefon, kabelska).

Potrebno je izpostaviti odlično lokacijo s čudovitim razgledom. Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Hiša je primerna za dve družini in je lahko zelo lep dom za vse, ki imate željo živeti na mirni lokaciji, a vseeno blizu centra in javnih ustanov.

Pri nakupu vam podarimo zavarovanje objekta (1 leto brezplačno).
Pri nakupu vam podarimo 15 % popust na opremo Natuzzi iz trgovine Maros ter brezplačno svetovanje arhitekta.
Vljudno vabljeni na ogled.
Opis lokacije

Podčetrtek je naselje v samem središču istoimenske občine Podčetrtek. Hkrati je tudi največji kraj na Sotelskem. V Podčetrtku je na voljo za obisk veliko zanimivih turističnih destinacij. Obiščete lahko terme Olimia, lokalno čokoladnico, se sprehodite po vinski turistični cesti ter obiščete lokalne turistične kmetije.
Opis lokacije

Podčetrtek je naselje v samem središču istoimenske občine Podčetrtek. Hkrati je tudi največji kraj na Sotelskem. V Podčetrtku je na voljo za obisk veliko zanimivih turističnih destinacij. Obiščete lahko terme Olimia, lokalno čokoladnico, se sprehodite po vinski turistični cesti ter obiščete lokalne turistične kmetije.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Kabelski priključek
Ogrevanje
Voda
Dobra logistična povezava
Na mirni lokaciji
Na odprtem
Naselje
Podeželje
V bližini šole
Delno opremljeno
Klet/shramba
Kuhinja
Kuhinja z jedilnico
Ogrevanje na kurilno olje
Okno z razgledom
Parket
Pod - parket
Podstrešje
Pralnica
Zemljiška knjiga
Hiša z mansardo
Stara zgradba
Več nadstropna hiša
Zidana z opeko
Jug
Sever
Balkon
Dovoljeno parkiranje
Garaža
Parkirišče
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   27/06/2015
Energijska učinkovitost: 208,00 kWh/m2 na leto
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Tanja Potočnik - RE/MAX Premium, Celje
Tanja Potočnik
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Tanja Potočnik

RE/MAX Premium, Celje

Vrunčeva 1
Nepremičninska družba d.o.o.

Celje, Savinjska, Slovenija
3000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj