Hiša - Prodamo - Ormož, Podravje


NE SPREGLEJTE

Ormož, Podravje
ID: 490151034-135
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
182,40
Velikost zemljišča (m²)
956
Leto gradnje
1979

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Posredujemo pri prodaji stanovanjske hiše v mirnem naselju, blizu Ormoža. Hiša je letnik 1979, je urejena in redno vzdrževana, meri 182,4 m2 od tega je uporabne površine 75 m2 (po podatkih Gurs-a). Etažnost: K+P+M.
Kletni prostori obsegajo: garažo, klet in kurilnico (ogrevanje je kombinirano - trdo gorivo ali na kurilno olje). Razporeditev v pritlični etaži: hodnik, stopnišče, dnevna soba, kuhinja z jedilnim kotom, kopalnica, spalnica in shramba.
Mansarda je urejena in obsega kabinet in dve sobi. Hiša je grajena klasično, stavbno pohištvo je leseno, tla so obložena s keramiko in parketom. V letu 2005 je bila obnovljena streha. Hiša ima lastno greznico in vso pripadajočo infrastrukturo.
Hiša s pripadajočim zemljiščem v izmeri 956 m2 je locirana na nekoliko dvignjenem terenu s prelepim pogledom na okolico. Hiša se prodaja z vso opremo in je takoj vseljiva.
PRIPOROČAMO!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Lokacija
Balkon

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Dragica Vojsk - RE/MAX Poetovio
Dragica Vojsk

Dragica Vojsk

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Dragica Vojsk

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj