Hiša - Prodamo - Moravske Toplice, Pomurje


Starejša hiša z gospodarskim poslopjem in zemljo

Moravske Toplice, Pomurje
ID: 490381001-36
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
351,20
Velikost zemljišča (m2)
4.433
Leto gradnje
1975

Št. nadstropij
1
Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo starejšo stanovanjsko hišo z gospodarskim poslopjem in garažo, po podatkih GURS-a skupne površine 351,20 m2, ter pripadajočim zemljiščem v skupni izmeri 4433 m2. Hiša se nahaja v mirnem delu naselja Fokovci. Okolica je skrbno urejena, za kar skrbijo pridne roke lastnikov.
Velika prednost hiše je lokacija, saj se nahaja v bližini zdravilišča Moravske Toplice (7 km), mesta Murska Sobota (12 km) ter blizu avstrijske (25 km) in madžarske meje (10km). V neposredni bližini so znana vas Kančevci V vasi stoji cerkev sv. Benedikta, katere začetki segajo v leto 1208, v sklopu župnije deluje še Dom duhovnosti Benedikt.

Opis
Manjša hiška je bila grajena 1975, nato je bil leta 1986 zgrajen prizidek moderne hiše, ki omogoča komfortno bivanje družine. Pred tremi leti je bila obnovljena streha (na hiši je nameščena tegola), ostalo poslopje ima kovinsko kritino.
• Pritličje obsega hodnik, predsobo, dnevni wc, shrambo, kuhinjo z jedilnico, veliko in svetlo dnevno. .
• V mansardo se povzpnemo po lepih lesenih stopnicah, zgornji prostor obsega hodnik, spalnico z balkonom, kopalnico, ter še 2 sobe.
Parkirno mesto/garaža
Parkiranje je v garaži ter na dovozu.
Priključki in ogrevanje
Ogrevanje je na trdo gorivo ter na kurilno olje..Fasada je toplotnoizolacijska deb. 5 cm, okna lesena, na tleh je položen parket ter keramične ploščice. Urejeni so komunalni priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija-lastna greznica, plin in CTV z internetom, telefon.
Hiša je zemljiško knjižno urejena in brez bremen!
Lokacija in infrastruktura
Lokacija in umeščenost hiše v mirni del vasi, hkrati pa hiter dostop do centra naselja in bližnjega mesta in zdravilišča, kakor tudi bližina avstrijske meje, so prednosti, ki vas bodo prepričale. Hišo priporočamo vsem, ki želijo sobivati z naravo, malce odmaknjeno od mestnega vrveža a vseeno zadosti blizu..


Vabimo vas, da nas pokličete za več informacij ali za dogovor za ogled.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kanalizacija
Voda
Na mirni lokaciji
Podeželje
Klet/shramba
Kuhinja z jedilnico
Opremljeno
Parket
Zemljiška knjiga
Severovzhod
Balkon
Garaža
Greznica
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Vodja agencije - Lidija Belovič - RE/MAX Pomurje
Lidija Belovič

Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Lidija Belovič

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenija
9231

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj