Hiša - Prodamo - Maribor, Podravje


HIŠO NA ODLIČNI SONČNI LOKACIJI PRODAMO

Maribor, Podravje
ID: 490321055-8
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
52,80
Velikost zemljišča (m2)
1.808
Leto gradnje
1982

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na mirni sončni lokaciji v kraju Trčova, s čudovitim razgledom na Dravsko dolino in Pohorje, prodamo enostanovanjsko hišo, ki ima po GURS-u 136,3 m2, od tega 52,80 m2 stanovanjskega dela. Samostojna hiša, zgrajena l. 1982, adaptirana l. 2003, 1.808 m2 zemljišča, etažnost K+P, na koncu slepe ulice, le 6 km od centra mesta Maribor, 7 km od avtocestnega priključka Maribor-vzhod.
Če je za vas pri nakupu nepremičnine najpomembnejše lokacija, mirno in naravno okolje, brez prometa na ulici, potem se boste v primeru nakupa, zagotovo odločili pravilno. Vse ostalo je manj pomembno in vse ostalo se da spremeniti, prilagoditi, narediti na novo, po potrebi tudi popraviti... Kadarkoli. Lokacija pa ostane za vedno.
Hiša je takoj vseljiva, strešna kritina-salonitne plošče, stavbno pohištvo-leseno, talne obloge- parket in keramika. centralno ogrevanje na kurilno olje, z enostavnim dostopom, z dvoriščem z okrasnimi grmovnicami in pripadajočim zemljiščem, na katerem je manjši vinograd in nekaj sadnih dreves.
V zgornji pritlični etaži (vstop z dvorišča) se nahaja dnevni prostor, spalnica, kuhinja in manjši prostor, primeren za otroško sobo ali delovni prostor, z lastnih izhodom na pokrito teraso. Skupaj s kopalnico in wc-jem, ter vetrolovom, znaša neto površina 52,80 m2. Pokrita terasa v tem nadstropju je velika 11,8 m2, dodatno pa še balkon, katerega površina je 16,3 m2.
V spodnji etaži (prav tako vstop z dvorišča) se nahaja večji dnevni prostor, shramba, prostor s pečjo, umivalnikom in wc-jem, dodatni predprostor in vinska klet, ter prostor za orodje, skupne površine 56,60 m2.
Zemljišče je delno pod rahlim naklonom, del okoli hiše je ravnina. Celotno zemljišče obsega skupaj štiri parcel in je v celoti ograjeno.
Objekt ima gradbeno dovoljenje, nepremičnina je bremen prosta.
Energetska izkaznica razred G.
Priporočamo ogled in nakup.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   09/09/2016
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Milan Kukovič - RE/MAX Avenija Maribor
Milan Kukovič

Milan Kukovič

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Milan Kukovič

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj