Hiša - Prodamo - Malečnik, Podravje


Možnost gradnje več hiš v Rošpohu

Malečnik, Podravje
ID: 490321054-52
Skupno št. sob:
9
Skupaj m²
265,60
Velikost zemljišča (m²)
5.315
Leto gradnje
1972

Št. nadstropij
3
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na več kot 5.300 m2 veliki parceli na mirni lokaciji v Zg. Ruperčah, 10 minut iz Maribora, stoji kakovostna večstanovanjska hiša. Velika parcela omogoča gradnjo še nadaljnjih dveh ali teh stanovanjskih objektov – s tem ponuja investicijsko priložnost. Lastniki so dali izdelati projektni načrt, ki predvideva konkretne lokacije za posamezne stanovanjske objekte. Dokumentacija je na voljo ob nakupu nepremičnine.V kupnini je celotna parcela s hišo.

Hiša in lokacija imata tudi potencial za opravljanje gospodarskih in drugih mirnih dejavnosti (pisarne, trgovina, konjeništvo, oddaja nastanitvenih nepremičnin ..).

Lokacija:
AC priključek 3 km, do Maribora 7 km, do osnovne šole 3,5 km, do pošte 4 km, zdravstvene ambulante 3,5 km.

Opis parcele:
Parcela je ravna, pozicionirana na vrhu vzpetine, kar omogoča razgled proti jugozahodu. Ima tudi svoj lastni vodni izvir. Trenutno je to gradbeno zemljišče negovana zelenica z izbranimi drevesi, grmovnicami in cvetjem, ki jih je mogoče ob sami gradnji izkoristiti za prijazno ureditev okolja potencialnih hiš.
Na zahodni strani parcele je lokalna cesta, kar omogoča odlično dostopnost, sedanja hiša pa je pomaknjena precej v notranjost zemljišča.
Parcela je ograjena, delno tudi zazelenjena. Ob cesti se nahajajo vhodna dvoriščna vrata na motorni pogon, ob hiši sta nadstrešnica in garaža.

Opis hiše:
Večstanovanjska hiša, iz 1972 in skrbno prenavljana 1989 in 2005, je orientirana na jugo –zahod in ima dva ločena vhoda, v etažirana stanovanja v pritličju, v nadstropju in v mansardi .
Vse etaže hiše so opremljene in primerne za takojšnjo vselitev.
Balkoni iz dnevnih prostorov lahko tudi iz hiše omogočajo poglede na zeleno okolico.
Razporeditev prostorov:
Prehodi iz etaže v etažo po lesenih stopniščih. V večini prostorov so tla obložena s parketom.
Pritlična etaža:
iz hodnika je vstop v osrednji dnevni prostor, kuhinjo, samostojno jedilnico, kopalnico in WC. V spalnico se dostopa in dnevnega prostora. Dnevni prostor, ki ima sedežni del s šankom ter veliko mizo, je iz dveh strani obdan z balkonom, s pogledom na park.
Nadstropje:
iz hodnike je dostop v vse prostore, v dnevni prostor, kuhinjo, spalnico, kopalnico. Osrednji prostor ima izhod na balkon, s pogledom na park. Za vzdušje je v prostoru kaminska peč.
Mansarda: je v vseh prostorih opremljena s strešnimi okni Velux s senčniki, ki dajejo prijazno osvetlitev; dostop iz podesta v veliko (delovno) sobo, otroško sobo in kopalnico.
Klet je urejena v več prostorih, tudi kuhinjo, obložena z ladijskim podom.

Podatki in oprema hiše:
•     Po podatkih GURS: parcela 5.315 m2, hiša 265,6 m2 površine, kjer še ni vključena obnovljena mansarda ca 70 m2.
•     Zgrajena je 1972 in kontinuirano negovana in vzdrževana:
•     Fasada obnovljena 1986;
•     Okna zamenjana 2004 v pvc , 2 slojna, z avtomatskim zastiranjem z zunanjimi žaluzijami, komarniki.
•     Streha prenovljena 2005.
•     Zidovi in streha imajo toplotno izolacijo 15-25 cm.
•     Ogrevanje je na centralno in sicer kombinirano: na solarno energijo (paneli s sončnimi celicami se nahajajo pred hišo) in kurilno olje. Preklapljanje je urejeno avtomatsko, zato gre za izjemno varčen energetski sistem, ki omogoča nizke stroške ogrevanja.
•     Energetska izkaznice je izdelana; energetski razred D.


V RUPERČAH BOSTE NAŠLI ZANIMIVO INVESTICIJSKO PRILOŽNOST ALI LASTNI DOM V MIRNEM OKOLJU!

Ogled vam bo približal posebnosti lokacije in nepremičnine, vabljeni !Drugi stroški
Nizki.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Avt. vhodna vrata
Klet/shramba
Opremljeno
Varnostni sistem
Bazen
Garaža
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Dika Vranc - RE/MAX Avenija Maribor
Dika Vranc

Dika Vranc

RE/MAX Avenija Maribor


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Dika Vranc

RE/MAX Avenija Maribor

Glavni trg 3
Trg Leona Štuklja 12

Maribor, Podravje, Slovenija
SI-2000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj