Hiša - Prodamo - Mala Nedelja, Pomurje


VZDRŽEVANA HIŠA NA MANJŠI PARCELI MALA NEDELJA

Mala Nedelja, Pomurje
ID: 490151007-369
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
3
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
126,50
Velikost zemljišča (m2)
489
Leto gradnje
2001

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V razpršenem zaselku Bodislavci (Mala Nedelja), neposredno ob lokalni neprometni asfaltirani cesti, prodamo manjšo, lepo vzdrževano hišo, sestavljeno iz starejšega (letnik 1900) in mlajšega dela (letnik 2001), skupne površine 126,5 m2, stoječo na vsega 489 m2 v celoti stavbnega zemljišča. Cesto in dvorišče loči debelejša zelena ograja, ki jo lepo zapolnjujejo škarpniki z rožami na notranji strani, preostali del ograjen z žično ograjo. Ob hiši je garaža za en avtomobil in vrtna uta – delavnica, okolico pa prijetno dopolnjujejo okrasno grmičevje, inovativno postavljen vrt v škarpnikih, ki podpirajo senčno teraso, sadno drevje, nekaj trte.

Vhodna vrata v hišo nas povedejo v predprostor, od koder naravnost vstopimo v dnevni medprostor z izhodom na teraso, na desno v večji dnevni prostor, na levo v hodnik z ostalimi prostori – kuhinja, spalnica, večja kopalnica z WC-jem in kadjo, shramba. Leseno stopnišče iz predprostora nas povede v gornje nadstropje – mansardo, kjer je galerija-dnevni prostor z izhodom na manjši balkon, na levo pa dve spalnici in kopalnica s tušem in wc-jem. Talne obloge PVC, keramika, laminat, okna PVC in strešna lesena v mansardi, fasada izolativna (grafitni stiropor 6cm), streha opečna, ogrevanje centralno na drva, delno talno (kopalnica), greznica.

Če iščete takoj vseljivo in opremljeno razgibano in prostorno hišo na manjšem zemljišču, morate obvezno priti na ogled. Blizu Bioterm, cca 3 km do Male Nedelje in Svetega Tomaža, 13 km do Ljutomera. Za ljubitelje miru, zasebnosti, zelenja, sončno-senčna lega. IZJEMNO DOBRA IN UGODNA CENA! PRIPOROČAMO!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Voda
Na samem
Naselje
Podeželje
Delno talno gretje
Ogrevanje na trdo gorivo
Zemljiška knjiga
Balkon
Garaža z daljinskim odpiranjem vrat
Greznica
Lesen stenski opaž
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj