Hiša - Prodamo - Mala Nedelja, Pomurje


STAREJŠA HIŠA Z RAZGLEDOM

Mala Nedelja, Pomurje
ID: 490151007-282
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
3
Skupaj m²
49,50
Velikost zemljišča (m2)
2.435
Leto gradnje
1889
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na čudoviti razgledni točki enega od ljutomerskih gričev v Moravcih prodamo starejšo hišo – vikend z letnico gradnje 1889, delno obnovljeno 2008, ki stoji na skupno 2.435 m2 delno stavbnega, delno kmetijskega zemljišča, v gornjem delu na ravnem, nato pa preide v naklon. Na 49,50 m2 skupne površine imamo 5 prostorov, ki bi jih lahko uredili v jedilnico z dnevno sobo, kuhinjo, spalnico in kopalnico ter klet – podkleteno. Tla betonska, okna lesena (menjana 2008), fasada klasična, streha opečna. Hiša je brez infrastrukturnih priključkov, ki pa so zelo blizu, saj se nahaja v gostejšem delu mirnega, podeželskega naselja, v slepem odseku lokalne ceste.

Pod hišo je vzdrževan, redno obdelan vinograd s cca 1200 trsi (laški, renski rizling, šipon). Do Ljutomera 15 km, do Juršinc 6km, do Ptuja 19 km. Primerno za vikend ali tudi manjšo hišo, za ljubitelje sonca. PRIPOROČAMO OGLED IN NAKUP!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Na mirni lokaciji
Naselje
Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Stoletna hiša
Pogled z razgledom
Potrebna prenove
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj