Hiša - Prodamo - Litija, Ljubljana (okolica)


DVOSTANOVANJSKA HIŠA V NARAVI

Litija, Ljubljana (okolica)
ID: 490301002-40
Skupno št. sob:
7
Spalnice:
5
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
218
Velikost zemljišča (m2)
1.273
Leto gradnje
1992

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na odlični lokaciji 20 min vožnje iz Ljubljane, prodamo dvostanovanjsko hišo z gostinskim lokalom.

HIŠA: vel 218 m2
Hiša je dokončana leta 1992, na parceli vel 1.273 m2 . Hiša je zidana, v pritličju obsega veliko garažo, kurilnico, shrambo in komfortno dvosobno stanovanje z izhodom na vrt oziroma teraso. Nadstropje je povezano s pritličjem ima pa tudi ločen vhod (zunanje stopnišče) in obsega konfortno 4 sobno stanovanje s tremi balkoni 3 balkoni in čudovitim pogledom v naravo. Prostori so odprti, svetli in sončni. Hiša je primerna kot enodružinska ali dvodružinska, v primeru interesa obstaja možnost nakupa posamezne stanovanjske enote pri čem ureditev etažne lastnine in ostale stroške delitve prevzame lastnik nepremičnine.
Hiša je klasične opečnate gradnje, fasada je izolirana z zaključnim slojem bavalit, streha je obnovljena leta 2006, kritina ESAL (valovitka),okna so lesena, ogrevanje na drva ali olje, topla voda na bojler (možnost postavitve sončnih celic), vodovod, greznica. Ob hiši je veliki zelenjavni vrt in poletni vrt v senci trte. Ima ujereno zunanje parkirišče za najmanj 2 avtomobila.
Lokacija: Nahaja se v bližini gozda in urejenih sprehajalnih-kolesarskih površin. Lokacija ponuja obilo rekreacijskih možnosti za športnike in ljubitelje narave.V bližini je avtobusno postajališče, do šole, vrtca, večjih trgovin, banke, pošte, žel. Postaje je cca 3 km.
GOSTINSKI LOKAL: vel 113 m2
Gostinski lokal je narejen kot prizidek k hiši leta 1998 in je samostojna enota (del stavbe). Ima velik notranji prostor s točilnico, sanitarijami , shrambo in kletnim delom, ter zunanjo pokrito teraso. Pred lokalom je zagotovljenih 15 parkirišč. Lokal trenutno ne obratuje ,je popolnoma opremljen tako, da novi lastnik ali najemnik lahko takoj prične z obratovanjem. Prostor ponuja možnost spremembe namembnosti v katerokoli drugo dejavnost, pa tudi v stanovanje.

Provizija se deli na način da prodajalec plača 2% + DDV, kupec pa 1%+DDV
Vabljeni k ogledu!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Klet/shramba
Garaža
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Marija Djokić - RE/MAX Zelena agencija
Marija Djokić

Marija Djokić

RE/MAX Zelena agencija


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Marija Djokić

RE/MAX Zelena agencija

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

LJ - Center, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)