Hiša - Prodamo - Lesično, Savinjska


OBNOVLJENA HIŠA NA PODEŽELJU

Lesično, Savinjska
ID: 490271003-74
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
4
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
123
Velikost zemljišča (m2)
1.321
Leto gradnje
1950

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V razloženem zaselku Lesično, ki je oddaljeno od Podčetrtka - Terme Olimia 14 km, od Celja 32 km, od Rogaške Slatine in Šmarja pri Jelšah 26 km, do avtoceste Ljubljana - Zagreb 30 km, se prodaja obnovljena hiša.
Objekt je sestavljen iz dveh samostojnih delov, ki sta bila v celoti obnovljena leta 2014 (nova elektroinstalacija, nova centralna napeljava, nov vodovod, zamenjana okna in streha). Prav tako pa je bila obnovljena tudi notranjost obeh zgradb (novi podi, obnovljena kopalnica....)
Objekt, ki ima popolnoma ločene vhode, omogoča bivanje dveh družin. V večji družinski hiše so v prvi etaži: kopalnica, kuhinja, velika dnevna soba in spalnica. V nadstropju pa sta dve veliki sobi in toaleta. Iz zgornjih prostorov je izhod na veliko teraso.
V drugi manjši hiši, kjer je v pritličju garaža z daljinskim odpiranjem in kurilnica, je v nadstropju popolnoma obnovljen dnevno bivalni prostor s kuhinjo, kopalnico in spalnico.
V prostorih je nameščeno nekaj novega pohištva, ki ni bilo še nikoli uporabljeno.
Dvorišče je asfaltirano, velika parcela (1.321 m2) z vrtom pa je v celoti ograjena z zeleno živo mejo.

V neposredni bližini (meji na parcelo) je Osnovna šola, ki je bila pred kratkim v celoti obnovljena.
Nakup hiše je namenjen predvsem ljudem, ki si želijo življenja na podeželju, vendar imajo možnost - bližino povezave z mestnimi središči.
Dva objekta je možno z etažiranjem tudi ločiti (že urejeno ločeno ogrevanje) in kupiti posamezno.

Priporočamo ogled.
Informacije: 030 405 089

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Podeželje
Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Ogrevanje
Opremljeno
Garaža
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Marija Sirk - RE/MAX Panorama
Marija Sirk

Marija Sirk

RE/MAX Panorama


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Marija Sirk

RE/MAX Panorama

Partizanska cesta 14
GALA-DOM Nepremičnine Barbara Gašper s.p.

Ravne na Koroškem, Koroška, Slovenija
2390

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)