Hiša - Prodamo - Lendava, Pomurje


AKCIJA 5% popust -stanovanje in poslovni prostori

Lendava, Pomurje
ID: 490381003-45
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
2
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
215
Velikost zemljišča (m2)
448
Leto gradnje
1910

Št. nadstropij
2
Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo hišo na Kolodvorski ulici v Lendavi. Hiša ima dve etaži, pritličje in mansardo. V pritličju se nahaja poslovni prostor (pisarna) in dva bivalna prostora (trenutno igralnica za otroke in jedilnica s čajno kuhinjo), skupaj okrog 100m2. Pritličje lahko v celoti preuredite v bivalni ali poslovni prostor. Poleg hodnika se v pritličju nahaja še kopalnica z WC-jem.
V zgornjem nadstropju je prijetno mansardno stanovanje (približno 70m2), ki obsega kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo (1 večja soba), shrambo, hodnik, kopalnico, spalnico in otroško sobo. Mansardni del hiše je klimatiziran. Spodnji in zgornji del hiše sta povezana z notranjim stopniščem, vendar ju po želji lahko ločite z vrati (v primeru, če bi se spodnji del odločili uporabljati kot poslovni prostor ali ga dali v najem). Poslovni prostor in stanovanje imata ločena zunanja vhoda.
Hiša je podkletena z manjšo starinsko kletjo. K hiši spada še dvorišče z nekaj drevesi, travne površine in na novo tlakovanim dovozom do obnovljene večje garaže, ki ima dvižna vrata na daljinsko upravljanje). Celotno dvorišče je ograjeno.
Hiša je kvalitetno grajena, z debelimi zidovi, brez težav z vlago, prijetna za bivanje. Je redno ogrevana in vzdrževana ter takoj vseljiva. Celotna hiša je del hiše-trojčka, sosedje so prijetni. Hiša leži ob glavni cesti, v njeni neposredni bližini je trgovina, avtobusna in železniška postaja, blizu je šola, vrtec in mestno središče.
Priključki: elektrika, voda, mestni plinovod, internet. Ogrevanje – zemeljski plin. Vse inštalacije (vodovodne, elektro in ogrevanje) so bile v celoti obnovljene pred 10 leti.
ODLIČNA priložnost za vse, ki potrebujejo tudi prostore za dejavnost – dobra lokacija! Do izvoza na avtocesto le 200 m.

Do konca novembra velja AKCIJSKA CENA - 5% popust na objavljeno ceno.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Internet
Plin - ogrevanje
Voda
Dobra logistična povezava
Klet/shramba
Lokacija
Zemljiška knjiga
Zidana z opeko
Garaža z daljinskim odpiranjem vrat

Energetska učinkovitost

Certifikat temelji na :   Izračun
Datum certifikata:   16/04/2019
Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Elizabeta Koter - RE/MAX Pomurje
Elizabeta Koter

Elizabeta Koter

RE/MAX Pomurje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Elizabeta Koter

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenija
9231

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj