Hiša - Prodamo - Lendava, Pomurje


Hiška na prijetni lokaciji v Kapci

Lendava, Pomurje
ID: 490381003-21
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
1
Skupaj m²
107
Velikost zemljišča (m2)
3.832
Leto gradnje
1948
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Hiška z gospodarskim poslopjem se nahaja v strnjenem naselju, vendar je okolica mirna in prijetna. Zemljišče obsega 3.832 m2, od tega je 1.295 m2 stavbnega zemljišča, ostalo pa je kmetijsko zemljišče, ki v naravi predstavlja gozd in travnik. Možen je tudi nakup brez kmetijskega zemljišča.

Hiša je bila zgrajena leta 1948 in je že nekaj let nenaseljena, zato potrebuje popolno prenovo, ali pa se nadomesti z novogradnjo. Ima pa vse delujoče priključke: javni vodovod, kanalizacija in elektrika. Prostorno gospodarsko poslopje lahko služi kot skladišče za material v času obnove.

Do Lendave, kjer se nahajajo vse javne ustanove, je 10 minut vožnje (6 km), do avtocestnega izvoza Turnišče pa približno 9 km. V sosednjem Gaberju je podružnična šola (do 4. razreda) in trgovina, sicer pa je prevoz do šole organiziran.

Širna ravnica, ohranjena narava in preprosto življenje so značilnosti naše pokrajine. In kar nekaj termalnih kopališč. Tudi v sosednji Madžarski in na hrvaški strani. Vse pa je blizu.

Naj vas vzpodbudi dostopna cena, da uresničite svoje sanje. PRIPOROČAMO!


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kanalizacija
Voda
Podeželje
Klet/shramba
Potrebna prenove
Zemljiška knjiga
Stara zgradba
Gospodarsko poslopje
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Elizabeta Koter - RE/MAX Pomurje
Elizabeta Koter

Elizabeta Koter

RE/MAX Pomurje


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Elizabeta Koter

RE/MAX Pomurje

Ulica Štefana Kovača 3
PRO-BEL, d.o.o.

Beltinci, Pomurje, Slovenija
9231

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj