Hiša - Prodamo - Lendava, Pomurje


NOVOGRADNJA 3km IZ LENDAVE

Lendava, Pomurje
ID: 490151007-197
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
3
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
56
Velikost zemljišča (m2)
1.546
Leto gradnje
2010

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V strnjenem naselju Lendave (Dolina) prodamo hišo v IV. gradbeni fazi (pričetek gradnje leta 2010), 56 m2 neto tlorisne površine, stoječe na parceli v izmeri 793 m2 v celoti stavbnega zemljišča. Zraven je še eno zazidljivo zemljišče v izmeri 753 m2, skupno torej kar 1.546 m2, z vseh strani obdano z lokalno asfaltirano cesto.
Hiša ima vgrajeno zunanje stavbno pohištvo, okna PVC (Karba),notranji prostori dokončane estrihe, omete in talno gretje v spodnji etaži. Streha Tondach. Imate vse možnosti, da uresničite svoje sanje glede dokončanja hiše, čisto po svoji meri. Predvideni prostori: odprta kuhinja z jedilnico in dnevno sobo ter kopalnica z WC-jem v spodnji etaži, v gornji pa spalni del s tremi sobami ter koplanico z WC-jem. Tudi glede ogrevanja imate še možnost izbire: solarno, toplotna črpalka, kamin, elektrika, infrastrukturni priključki na parceli.
Zraven je še ostanek starejše hiše, kjer se da začasno bivati, saj so na voljo kuhinja z jedilnico, WC in tuš, podkleteno.
Urejena vsa potrebna dokumentacija za novogradnjo, čista zemljiška knjiga, vpisano v kataster stavb.
Od strogega centra Lendave in term cca 3 km, nasproti trgovine. Odkrijte kakovost bivanja v prijetnem kraju na skrajnem severovzhodu Slovenije na meji z Madžarsko. Za dodatne informacije in morebiten ogled pokličite!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Prometna okolica
Zemljiška knjiga
Hiša z mansardo
Nova zgradba
Zidana z opeko
Neopravljeno
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj