Hiša - Prodamo - Kranj, Gorenjska


HIŠA NA DRULOVKI - KRANJ

Kranj, Gorenjska
ID: 490191091-2
Skupno št. sob:
6
Spalnice:
4
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
492,40
Leto gradnje
1992

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo hišo zgrajeno leta 1992, adaptirana leta 2010, skupaj površine 325 m2, na parceli 414 m2. Prvi lastnik. Mirna, odprta in sončna lega, orientacija atrija na JZ. V pritličju je 125 m2 (odprt prostor kuhinja + jedilnica + dnevna soba, kopalnica, wc, kabinet, spalnica, 2 garaži). V mansardi - galeriji je 84 m2 (kuhinja+jedilnica, kopalnica z wc, dnevna soba, spalnica, 2 x otroška soba, kabinet) V kleti je 114 m2 (družabni prostor/pisarna, kabinet, 4 shrambe, pralnica). Hiša je primerna za veliko družino oziroma dve družini z možnostjo ločenega vhoda. Klet ima samostojen vhod za morebitno poslovno dejavnost. Parkirišče za 5 avtov je delno pokrito z velikim nadstreškom višine 3,2 m (za avtodom ali višji kombi). Večina bivalnih prostorov je opremljena s kvalitetno novejšo opremo.

Hiša je primerna za veliko družino oziroma dve družini z možnostjo ločenega vhoda. Klet ima samostojen vhod za morebitno poslovno dejavnost.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodajnega posla z delitvijo plačila za posredovanje na način, da kupec prevzame del plačila za posredovanje v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine.

Pri nakupu vam podarimo zavarovanje objekta (1 leto brezplačno)!

Vabljeni k ogledu!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klet/shramba
Opremljeno
Garaža
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Nadja Vidic, uni.dipl.prav. - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj