Hiša - Prodamo - Jesenice, Gorenjska


Hiša v Podmežakli, Jesenice

Jesenice, Gorenjska
ID: 490191091-7
Skupno št. sob:
2
Spalnice:
1
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
74,40
Leto gradnje
1930

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Prodamo enodružinsko hišo z vrtom, ki se nahaja v mirnem naselju Podmežakle v občini Jesenice. Lokacija nudi lepe poglede na planoto Mežakla, Karavanke ter na celotno Jeseniško dolino.
Hiša meri 74,4 m2 neto tlorisne površine z 455 m2 zemljišča ter obsega manjšo klet, pritličje in mansardo, kjer se trenutno nahaja otroška soba. Del mansarde je potreben dodelave, ima pa ločen vhod iz zunanje strani hiše. V pritličju se nahajajo spalnica, kopalnica z wc, kuhinj z jedilnico in dnevni prostor. Iz dnevnega prostora je mogoč dostop v mansardo z otroško sobo.
Hiša, ki je bila zgrajena leta 1930, je bila deloma obnovljena in sicer: leta 2002 je bila obnovljena streha, leta 2003 so bila zamenjana okna ter nova fasada, leta 2018 pa deloma dodelana mansarda, kjer je sedaj otroška soba. Dovoz do hiše je mogoč z nekaj manjšimi gradbenimi posegi. Prav tako je možno uredit parkirišče za vsaj dva avtomobila.
Ob hiši je zelenjavni vrt ter zelenica.
Hiša se ogreva na mestni plin.
Cenjene stranke naprošamo, da si nepremičnine ne ogledujejo sami, ampak le ob predhodni najavi pri nepremičninski posrednici.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodajnega posla z delitvijo plačila za posredovanje na način, da kupec prevzame del plačila za posredovanje v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine.

Pri nakupu vam RE/MAX podari gratis zavarovanje objekta za eno leto!

Lepo vabljeni na ogled.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Pogled na hribe/gorovje
Klet/shramba
Opremljeno
Pogled z razgledom
Vrt

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Nadja Vidic, uni.dipl.prav. - RE/MAX Vogal, Ljubljana
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Nadja Vidic, uni.dipl.prav.

RE/MAX Vogal, Ljubljana

Štihova ulica 16
Nepremičninska družba d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
SI-1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj