Hiša - Prodamo - Ivanjkovci, Podravje


HIŠA Z VELIKO KLETJO V IVANJKOVCIH ZA INVESTITORJE

Ivanjkovci, Podravje
ID: 490151007-372
Skupno št. sob:
7
Spalnice:
7
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
550
Velikost zemljišča (m²)
5.226
Leto gradnje
1747

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
Na enem od gričev močno razpršenega manjšega naselja Žvab v občini Ormož prodamo večjo stanovanjsko hišo z veliko vinsko kletjo in ogromno teraso, v osnovi spodnji del grajen 1747 in nadgrajeno 1990, nazadnje obnovljeno 2005. Skupna kvadratura je cca 550 m2 na skupno 5.226 m2 delno stavbnega (743 m2), preostali del večina kmetijskega zemljišča. Ob hiši je večji obdelan vinograd, nekaj sadnega drevja, možnosti pa še veliko za dosaditve in ureditev s trajnimi ali okrasnimi nasadi.

Stanovanjski del je cca 200 m2, v katerega skozi vhodna vrata vstopimo v manjši hodnik, od koder je na desno še en manjši hodnik, iz katerega je na levo kopalnica in ločen WC, naravnost vmesni povezovalni/odlagalni prostor, na desno pa velika kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom ter 2 sobi-spalnici. V gornje nadstropje pridemo po širokih stopnicah na galerijo, od tod v še eno sobo, ki bi lahko bila po namenu enako kot spodaj (morda kuhinja z jedilnico) ter še enkrat 2 sobi-spalnici. Talne obloge keramika, parket in laminat, okna lesena in termopan, fasada izo (10 cm), strešna kritina Amadeus, ogrevanje centralno kombinirano na olje in drva, elektrika, voda, kabelski sistem, greznica.
Klet se razprostira na cca 200 m2, sestavljena iz garaže, večih shramb in drugih prostorov, namenjenih predelavi vina, vinska klet s predprostorom, shramba za shranjevanje ozimnice, sanitarije, klimatizirano.

Kvadratura in sestava hiše, med drugim privlačna 150 m2 velika terasa pred hišo, omogoča tudi kakšno poslovno dejavnost, npr. kakšen kmečki turizem, turizem na vasi s prenočišči ali kaj podobnega. Priporočamo investitorjem, ki bi vinogradniško dejavnost povezali s podjetniško žilico in razvili turistično privlačno točko na cca 400 m n.v., za katero s svojim enkratnim razgledom po bližnjih gričih in dolini skrbi delno že sama narava. Do Ormoža 5,5 km, Ljutomera 10 km, do Bioterm v Mali Nedelji 6 km, do Banovc 6 km, do Svetega Tomaža dobre 3 km, izjemno izhodišče, dobra infrastruktura. POKLIČITE ZA DODATNE INFORMACIJE, da dopolnite in razvijete svojo zgodbo o uspehu, VABLJENI NA OGLED!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kabelski priključek
Voda
Dobra logistična povezava
Podeželje
Klet/shramba
Ogrevanje na kurilno olje
Ogrevanje na trdo gorivo
Pod - parket
Zemljiška knjiga
Garaža za dva avtomobila
Pogled z razgledom
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj