Hiša - Prodamo - Ivanjkovci, Podravje


STAREJŠA HIŠKA V IVANJKOVCIH (ORMOŽ)

Ivanjkovci, Podravje
ID: 490151007-297
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
3
Skupaj m²
86,30
Velikost zemljišča (m2)
965
Leto gradnje
1800

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Ivanjkovcih ob regionalni cesti Ormož – Ljutomer prodamo starejšo pritlično hišo letnik 1800, nazadnje delno obnovljeno 1992, skupne površine 86,30 m2, ki stoji na skupno 965 m2 delno stavbnega, delno kmetijskega zemljišča. Od ceste je hiška nekoliko pomaknjena na hrib, ima samo enega soseda, drugače pa daleč naokrog zgolj zeleni travniki, tu in tam kakšno drevo.
Skozi vhodna vrata vstopimo v predprostor – verando, od koder je naravnost WC, na levo pa vhod v vmesni, povezovalni prostor med ostalimi, od koder na levo vstopimo v dve sobi, ki sta med seboj povezani, naravnost pa v kuhinjo z jedilnico, od koder je naprej izhod v še eno sobo, zaenkrat bolj shrambo, brez težav bi bil dnevni prostor. V nadaljevanju je še manjše gospodarsko poslopje, ki lahko služi kot garaža ali shramba. Hiša je delno podkletena. Talne obloge so beton, les, keramika, ogrevanje na trdo gorivo, od infrastrukturnih priključkov le elektrika, voda v lastnem studencu, lokalni vodovod v neposredni bližini. Ob hiši je nadstrešek, mišljen za garažo, in prijetna terasa pod starim orehom in slive. Okolico hišo bi odlično dopolnil kak vrt, okrasne grmovnice, kakšno dodatno sadno drevje.

Logistično zanimiva, enostavno dostopna in nezahtevna lokacija, cca 8 km od Ormoža in približno toliko do Ljutomera, cca 1km do železniške postaje. Hiška z zgodovino, ki se jo da čudovito obnoviti, saj je glede na svoja leta v dobri kondiciji, če pa niste tak tip, pa jo porušite in namesto njej zgradite kaj sodobnejšega, izbira je vaša. Zemljišče je ravno primerne velikosti, delno ravno, delno pod manjšim naklonom, da si lahko uresničite marsikatero željo glede urejanja okolice. Izkoristite izjemno ugodno ceno, vabljeni na ogled. PRIPOROČAMO NAKUP!!!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Bližina gozda
Dobra logistična povezava
Na samem
Podeželje
V bližini želežniške postaje
Potrebna obnove
Zemljiška knjiga
Stoletna hiša
Garaža
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj