Hiša - Prodamo - Hajdina, Podravje


Simpatična družinska hiša na atraktivni lokaciji

Hajdina, Podravje
ID: 490151032-336
Total Rooms:
4
Bedrooms:
3
Bathrooms
2
Total SqM
155,50
Lot Size (m2)
580
Year Built
1997

Toilet Rooms:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
HIša se nahaja na izredno zanimivi lokaciji blizu term Ptuj, golf igrišča ter nedaleč od mesta Ptuj. Je etažnosti P+M in ima zelo dobro razporeditev prostorov. (glej tloris). V pritličju obsega kurilnico, hodnik, kuhinja s shrambo, jedilnica z izhodom na teraso, dnevna soba, kopalnica in pralnica.
Z dnevnega prostora so stopnice v mansardo, kjer se nahajajo hodnik, kopalnica, dve večji sobi z izhodom na balkon, na južni strani, ter dve manjši sobi, z ene je izhod na balkon na severni strani s čudovitim razgledom nad reko Dravo.
Na parceli, ki je ograjena, urejena in zasajena s sadnim in okrasnim drevjem, je še vrt, velika sončna terasa, nadstrešek ter garaža za avto. Vsa infrastruktura je v bližini. Za šoloobvezne otroke je avtobusna postaja 50 metrov vstran, do šole in vrtca je le cca 2 kilometra.
Prednosti hiše so še v zelo nizkih stroških vzdrževanja, lastna voda, ogrevanje urejeno s centralno kurjavo na trdo gorivo, z možnostjo spremembe energenta na plin ali kurilno olje. Okna so plastificiran aluminij z izolacijskimi aluminijskimi roletami, fasada je termopuc (6cm). Strešna kritina iz leta 2008 pločevinasta s pet cm izolacijo. Mansarda je izolirana s 35 cm mineralne volne, alufolijo ter zračno zaporo. Letos je bila na novo prebarvana fasada.
Hiša je primerna predvsem za pare in družine, ki želijo bivati v urejenem naselju, z dobro logistično povezanostjo, v sodobni in udobni hiški. Prodaja se opremljena, oziroma po dogovoru.
Z resnim kupcem je možen dogovor o končni ceni.
Če vas je hiša pritegnila, pokličite ali pišite za ogled ali za več informacij, z veseljem smo vam na voljo.
Kupec ne plača provizije.
Priporočam ogled in nakup.Maintenance Fee
100 €  Mesečno
Other Expenses
dogovorjen popust 20%

Features

Elektrika
Internet
Ogrevanje
Voda - Avtonomna
Dobra logistična povezava
Dostopno s čolnom
Na/blizu jezeru(a)
Naselje
V bližini avtoceste
V bližini golf igrišča
V bližini šole
Avt. vhodna vrata
Kuhinja
Ogrevanje na trdo gorivo
Okno z razgledom
Opremljeno
Pralni prostori (v stanovanju)
Pralnica
Dostop za invalidski voziček
Lokacija
Obnovljeno
Prvi lastnik
Zemljiška knjiga
Sodobna
Zidana z opeko
Jug
Sever
Samostojna garaža
Vrt

Energy Efficiency

Certificate Date:   26/10/2016
Energy Performance: 120,00 kWh/m2 na leto
The Energy Rating is an index of a building's thermal performance, indicating the levels of heating and cooling required to be comfortable in winter and summer. Buildings which achieve A or B Energy Rating are more comfortable to live in and have lower energy bills.
All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Managing Agent
Nepremičninski posrednik - Suzana Butolen - RE/MAX Poetovio
Suzana Butolen
Show...
Show...
Show...
Show...

SEND A MESSAGE

 
Suzana Butolen

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Favourites

Share & Compare


Recently Viewed

Share & Compare