Hiša - Prodamo - Hajdina, Podravje


VEČJA MODERNEJŠA HIŠA NA SPODNJI HAJDINI

Hajdina, Podravje
ID: 490151007-375
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
4
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
300
Velikost zemljišča (m²)
552
Leto gradnje
1990

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V strnjenem ravninskem naselju Spodnje Hajdine prodamo hišo letnik 1990, skupne kvadrature cca 200 m2, stoječe na skupno 552 m2 stavbnega zemljišča. Ob hiši je zelenica z nekaj iglavci in okrasnim grmičevjem.
Skozi vhodna vrata vstopimo v predprostor, od tod je na levo prehod v večjo garažo, od koder je vhod tudi v klet (cca pol hiše je podkletene), na levo je WC, manjša shramba, naravnost pa večji dnevni prostor, povezan z jedilnico in kuhinjo ter izhodom na tlakovano pokrito teraso, na desno s posebnim dostopom do večnamenskega prostora. Iz hodnika peljejo lesene stopnice v gornje nadstropje, kjer vstopimo na galerijo, ki povezuje vse ostale prostore – 4 spalnice in večjo kopalnico s tušem in WC-jem. Okna so lesena termopan, talne obloge keramika, laminat in tekstil, fasad troslojni omet, izolacija na stranskem delu, streha opečna, ogrevanje trenutno na trdo gorivo, možna centralna na utekočinjen plin, vsi infrastrukturni priključki, tudi kanalizacija.

Ste večja družina in iščete takoj vseljivo, prostornejšo, v glavnem opremljeno hišo, blizu javnim institucijam, trgovini, šoli, banki, uradom? Do občine, trgovine, zdravnika ipd. dobrih 600 m, do šole 1,5 km, povsem blizu uvozu na AC. Priporočamo ogled in nakup, dobra cena!!


Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kanalizacija
Voda
Dobra logistična povezava
Naselje
V bližini avtobusne postaje
V bližini avtoceste
V bližini golf igrišča
V bližini javnega transporta
V bližini šole
V bližini želežniške postaje
Kuhinja z jedilnico
Zemljiška knjiga
Balkon
Garaža za dva avtomobila
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj