Hiša - Prodamo - Gorišnica, Podravje


PRODAMO HIŠO V ZAGOJIČIH (GORIŠNICA)

Gorišnica, Podravje
ID: 490151007-264
Skupno št. sob:
6
Spalnice:
6
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
226,50
Velikost zemljišča (m2)
589
Leto gradnje
1974

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Zagojičih, strnjenem podeželskem naselju občine Gorišnica, prodamo hišo z letnico izgradnje 1974, nazadnje obnovljeno 2013 (streha), skupne površine 226,50 m2, etažnosti K+VP+M, ki stoji na ravnem, stavbnem zemljišču pravilne pravokotne oblike v izmeri 589 m2. Parcela je v celoti ograjena, pozicionirana tik ob stranski lokalni cesti z malo prometa. Ob hiši je tudi manjše gospodarsko poslopje, kjer je lahko garaža, nadstrešek, letna kuhinja, delavnica, shramba, soba za druženje ali kaj drugega.

Skozi vhodna vrata v pritličju vstopimo v manjši predprostor, kjer nas stopnice povedejo v visoko pritličje. Tu je najprej manjši predprostor in garderoba, na levi pa hodnik, od koder je dostop v sledeče prostore: levo: otroška soba, kopalnica z WC-jem in kadjo, naravnost spalnica, na desni pa kuhinja in jedilnica. Konec hodnika je stopnišče, ki vodi tako v mansardo kot klet. V mansardi sta dve spalnici, ena z neizdelano garderobo, druga z izhodom na pokriti balkon, manjša kopalnica s tušem in wc-jem ter še en neizdelan prostor.
V kleti je večja soba, prostor za shranjevanje ozimnice in vina, garaža in kurilnica. Talne obloge so v glavnem keramika, tekstilne in PVC talne obloge, okna starejša lesena, fasada klasična, streha opečna TONDACH (narejena 2013). Aktivni vsi infrastrukturni priključki, tudi kanalizacija, ogrevanje centralno na olje.

Do centra Gorišnice, kjer so vse institucije, trgovina, ambulanta, pošta, banka in drugo je slabe 3 km, do Ormoža 14 km, do Ptuja 12 km. Če iščete manjšo parcelo v zelo mirnem, zelenem okolju, na samem, potem morate priti obvezno na ogled. Hiša potrebuje prenovo, marsikateri prostor je že pripravljen nanjo in je lahko čudovit dom vsaj eni družini. PRIPOROČAMO, UGODNA CENA!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Kanalizacija
Na mirni lokaciji
Na odprtem
Na samem
Klet/shramba
Ogrevanje na kurilno olje
Zemljiška knjiga
Hiša z mansardo
Balkon
Garaža
Potrebna prenove
Samostojno gospodarsko poslopje
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Miklošičeva ulica 4
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine


Zgodovina ogledov


)