Hiša - Prodamo - Fiumicello, UD


Fiumicello prodamo hišo

San Antonio - Fiumicello, UD
Novo na trgu
ID: 490371003-36
Total Rooms:
8
Bedrooms:
4
Bathrooms
1
Total SqM
1.400
Lot Size (m2)
1.400
Year Built
1985

Floor Level
2
Toilet Rooms:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V osrednjem in mirnem delu Fiumicella prodamo hišo obdano z vrtom, z veliko prostori in možnostjo nadaljnje širitve. Nahaja se v dveh nadstropjih, v pritličju vhod, kuhinja, dnevna soba, utility in kopalnica, v prvem nadstropju tri velike spalnice, v drugem nadstropju zelo veliko nedokončano podstrešje. V bližini hiše je gospodarsko poslopje na več kot 40 kvadratnih metrih, velika veranda, 65 kvadratnih metrov in shramba velikosti 40 kvadratnih metrov. Na posestvu sta nekdanji skedenj in kmečka stavba velikosti ,100 kvadratnih metrov, ki jo je potrebno obnoviti in zelo velik vrt. Glede na možnost razširitve in preoblikovanja stanovanjske hiše je nepremičnina kot nalašč tudi za več družin.

Features

Podeželje
Opremljeno
Hiša z mansardo
Renesančni
Garaža
Vrt

Rooms

Dimensions

Room Size

Glavna spalnica
Spalnica
8 x 8
16 m2

Energy Efficiency

The Energy Rating is an index of a building's thermal performance, indicating the levels of heating and cooling required to be comfortable in winter and summer. Buildings which achieve A or B Energy Rating are more comfortable to live in and have lower energy bills.
All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Managing Agent
Nepremičninski posrednik - Zdenko Peršolja - RE/MAX Nova Gorica
Zdenko Peršolja

Zdenko Peršolja

RE/MAX Nova Gorica


Show...
Show...

SEND A MESSAGE

 
Zdenko Peršolja

RE/MAX Nova Gorica

Trg Edvarda Kardelja 5
Nepremičninska družba, d.o.o.

Nova Gorica, Primorska Severna, Slovenija
5000

Favourites

Share & Compare


Recently Viewed

Share & Compare