Hiša - Prodamo - Dravograd, Koroška


POSLOVNO STANOVANJSKA HIŠA V CENTRU

Dravograd, Koroška
ID: 490271003-225
Skupno št. sob:
4
Spalnice:
3
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
259,90
Velikost zemljišča (m2)
218
Leto gradnje
1880

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Dravogradu, v trškem jedru posredujemo pri prodaji vrstne hiše. Hiša je bila grajena leta 1880 in v letu 2012 obnovljena, menjana so bila okna, inštalacije, strešna kritina in fasada.
Pred kratkim je lastnik obnovil tudi notranjost (nova keramika, beljenje....)

Po podatkih GURS-a znaša neto tlorisna površina 259,9 m2.
V pritličnem delu je poslovni prostor s površino 88,5 m2 in obsega osrednji prostor z velikimi izložbenimi okni s prehodom v pomožni del, v zadnjem delu pa sta še dva prostora z okni, ki lahko služita kot skladišče ali pisarne. Prednost prostora je tudi lahek dostop z vozilom za dostavo. Prostor je urejen in je v najemu. Možnost je samostojnega nakupa za lastno uporabo, saj je lastnik uredil etažno lastnino ali pa zgolj nadaljevanje oddaje.
Stopnišče vodi v stanovanjski del hiše kjer je iz hodnika vstop v kuhinjo z jedilnico in povezano dnevno sobo, kopalnico, v tem delu so še tri sobe.
Iz hodnika je dostop do dveh teras - zaprte in večje odprte. Terase so umaknjene na zadnji del, umaknjen od ceste in nudijo zasebnost. Iz terase ali notranjega dela hiše je dostop do neizdelane visoke mansarde (stojne višine), kjer je možno urediti večje stanovanje.
Za hišo, umaknjena od ceste je še manjša zelenica.
Hiša lahko predstavlja priložnost tudi investitorjem, saj je v stanovanjskem delu možno urediti dva stanovanja, dva pa še v mansardi.

Pomagamo pri urejanju financiranja.
Hiša je etažirana, vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta.

Priporočamo ogled.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Klet/shramba
Opremljeno
Vrt
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Marija Sirk - RE/MAX Panorama
Marija Sirk
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Marija Sirk

RE/MAX Panorama

PE Partizanska cesta 14
Nepremičninska družba d.o.o.

Ravne na Koroškem, Koroška, Slovenija
2390

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj