Hiša - Prodamo - Dol pri Ljubljani, Ljubljana (okolica)


Samostoječa hiša v neposredni bližini Ljubljane

Dol pri Ljubljani, Ljubljana (okolica)
DOGOVORJENA PRODAJA
ID: 490351009-14
Skupno št. sob:
3
Spalnice:
2
Št. kopalnic
1
Skupaj m²
120
Velikost zemljišča (m2)
681
Skupna velikost (m²)
84,50
Leto gradnje
1992
Parkirišča
1

Št. stranišč:
1
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V razvijajočem se urejenem, družinskem naselju Pšata, le slabih 15 minut vožnje iz Ljubljane, posredujemo pri prodaji pritlične stanovanjske hiše, velikosti 120 m2, od tega uporabne površine 84,5 m2. Površina zazidljive parcele, na kateri hiša stoji, meri 681 m2. Zgrajena je bila leta 1992, je od prvega lastnika, redno vzdrževana in ima na prostem zagotovljeno eno parkirno mesto, garažo, drvarnico in odprto teraso. Dostop je enostaven, asfaltiran in hiša je dovolj odmaknjena od ceste, da se ne sliši hrup prometa. Približno sto metrov stran od hiše se vije rečica Pšata.

Ob vhodu vstopimo v majhen predprostor, namenjen za odložitev čevljev in dežnikov. Iz tega vstopimo v dolg hodnik, ki vodi do svetlega dnevnega prostora. Na začetku hodnika se na levi strani nahaja shramba, z manjšim okencem, katero se lahko uporabi za različne namene shranjevanja. Nato sledi kotlovnica in ob njej manjši kabinet z zamrzovalno skrinjo in oknom. Naprej po hodniku, tretja vrata z leve strani, vstopimo v polno opremljeno kuhinjo z jedilnico ob kateri je še en manjši kabinet, katerega se lahko uporabi tudi za shrambo. Na koncu hodnika se nahaja svetel dnevni prostor, ki ima izhod na vrt. Vzdolž desne strani hodnika je velika prostorna omara in nad njim vhod na podstrešje.

Takoj na začetku hodnika z desne strani se vstopi v drug hodnik iz katerega se vstopa v dve sobi, kopalnico in ima izhod v garažo. Obe sobi, prva in druga vrata z leve strani, imata po eno okno in sta delno opremljeni. Kopalnica je na koncu hodnika in ima tuš, umivalnik, pralni stroj, stranišče, bide, bojler in okno. Vzdolž desne strani je omara in vhod v garažo. Garaža meri 16,90 m2 in ima umivalnik in vhod v klet. Ogrevanje je centralno, na olje, ima pa tudi možnost priključka na plin. Hiša je priključena na vodovodno in električno omrežje.

Hiša je trenutno prazna, očiščena in pripravljena na vselitev. Vpis v zemljiški knjigi je urejen in je bremen prosta.

Za več informacij in ogled pokličite.

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Ogrevanje
Plin
Voda
Dobra logistična povezava
Na mirni lokaciji
Naselje
Podeželje
V bližini avtoceste
Klet/shramba
Kuhinja z jedilnico
Ogrevanje na kurilno olje
Opremljeno
Podstrešje
Obnovljeno
Prvi lastnik
Zidana z opeko
Garaža
Parkirišče

Energetska učinkovitost

Energetska izkaznica je javna listina s podatki o energetski učinkovitosti stavbe s priporočili za povečanje energetske učinkovitosti. Bistven del energetske izkaznice ni zgolj podatek o rabi energije, temveč tudi predlagani ukrepi za povečanje energijske učinkovitosti, ki so del energetske izkaznice.Nepremičnina, ki dosega A ali B energetsko učinkovitost ima običajno nižje stroške pri porabi energije in je prijaznejša okolju.
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Ana Savić - RE/MAX Commercial
Ana Savić

Ana Savić

RE/MAX Commercial


Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Ana Savić

RE/MAX Commercial

Dimičeva ulica 13
RMC, poslovne nepremičnine d.o.o.

Ljubljana, Ljubljana (mesto), Slovenija
1000

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj