Hiša - Prodamo - Destrnik, Podravje


HIŠA V ZELENI OAZI Z RAZGLEDOM DOLIČ-DESTRNIK

Destrnik, Podravje
ID: 490151007-360
Skupno št. sob:
5
Spalnice:
5
Št. kopalnic
2
Skupaj m²
198,50
Velikost zemljišča (m²)
1.367
Leto gradnje
1985

Št. stranišč:
2
Slovenian
Disclaimer:
Translations of the property description are powered by Google Translate and does not guarantee the accuracy of the results. The Translation may not match description in the original language.
V Doliču, razvejanem naselju gričev v občini Destrnik, tik ob regionalni ceti, prodamo vzdrževano hišo s prelepim razgledom po destrniških gričih, z letnico gradnje 1985, 198,5 m2 skupne površine K+P+M, ki stoji na skupno 1.367 m2 delno stavbnega, delno kmetijskega zemljišča. Skoraj celotna parcela je ograjena, v glavnem z zeleno ograjo, skoraj povsem raven teren, dosežen tudi v enem delu s terasasto ureditvijo. Ob hiši je manjši gospodarski objekt, ki služi kot garaža, več sadnega drevja, bogat, obdelan vrt, brajde in trata.

Skozi vhodna vrata vstopimo v predprostor, od tod na desno na hodnik, ki povezuje vse prostore in tudi vse tri etaže: na levi je kopalnica z WC-jem, na desno dve sobi (spalnica in otroška/kabinet), naravnost dnevni prostor s prehodom v jedilnico in kuhinjo – slednja ima tudi vhod/izhod na hodnik. Iz jedilnice je izhod na balkon, ki je neke vrste večja terasa z izhodom na vrt. Razporeditev prostorov v mansardi je povsem identična kot v pritličju, s tem da je mogoče urediti vse samo sobe ali pa urediti še eno stanovanje. Iz dnevno jedilnega prostora je izhod na večji balkon. Talne obloge so keramika, parket, itison in vinil, okna lesena dvoslojna z žaluzijami in polkni, fasada demit, streha pločevina. Aktivni infrastrukturni priključki, greznica, ogrevanje centralno na olje. Hiša je v celoti podkletena, ima več shramb, garažo in večnamenski prostor – sobo za druženje.

Prijetna lokacija z razgledom na Destrnik, do katerega je 4 km, kjer je šola, vrtec, trgovina, pošta, lekarna, zdravstveni dom, občina,…, do Ptuja 10 km. Vabljeni na ogled!

Značilnosti/posebnosti nepremičnine:

Elektrika
Kabelski priključek
Voda
Dobra logistična povezava
Na obrobju gozda
Naselje
Podeželje
V bližini avtobusne postaje
Ogrevanje na kurilno olje
Pod - parket
Balkon
Greznica
Pogled z razgledom
Samostojna garaža
Vse informacije o nepremičninah, ki jih je objavil posamezni vodja agencije ali nepremičninski posrednik, so točne, ker pa ne moremo jamčiti za njihovo resničnost, jih je potrebno še posamično preveriti.
Nepremičninski svetovalec
Nepremičninski posrednik - Mira Gašparič Petrovič - RE/MAX Poetovio
Mira Gašparič Petrovič

Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio


Prikaži...
Prikaži...
Prikaži...

POŠLJITE SPOROČILO

 
Mira Gašparič Petrovič

RE/MAX Poetovio

Slomškova ulica 12
Nepremičninska družba d.o.o.

Ptuj, Podravje, Slovenija
SI - 2250

Priljubljene nepremičnine

Deli & Primerjaj


Zgodovina ogledov

Deli & Primerjaj